Jones undersøkes i dag

Brad Jones vil gjennomgå en scan i dag, for å finne ut hvor alvorlig lårskaden hans er. Mot Swansea blir det høyst sannsynlig Simon Mignolet som vokter Liverpool-buret, med Danny Ward på innbytterbenken.

- Brad vil gjennomføre en scan av låret i dag, for å finne ut hvor lenge han blir satt ut av spill. Simons tid på innbytterbenken vil ha hjulpet ham med å reflektere over tingenes tilstand, uttalte Rodgers under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Brad kom inn på laget og jobbet veldig hardt, men nå er han skadet. Dagens undersøkelse vil fortelle oss lengden på skadeoppholdet.

- Dette gir Simon muligheten til å komme inn på laget igjen, og bevise at han duger. Han er en veldig god keeper, og jeg tror han vil ha dratt nytte av tiden på benken. Nå kan han komme inn og forsøke å gjøre keeperplassen til hans permanent.

- Det har vært en vanskelig sesong for hele laget, ikke bare for Simon. Men de siste ukene har alle spillerne hevet seg.

- Simon er en kar som ikke lar seg knekke så lett. Som alle andre har han fått en del kritikk og kjeft, men det må man klare å håndtere for å spille på dette nivået.

- I går kom han inn og hadde et bare nervøse inngripener, og det vil han erkjenne, men så gjorde han et par gode utboksinger og håndterte et par innlegg mot slutten av kampen, og klarte å holde nullen. Det er hva du ønsker både som keeper og som lag.