Kan debutere i helga

Adam Lallana og José Enrique har trent for fullt sammen med laget denne uka, noe som betyr at duoen trolig får en plass i kamptroppen mot Tottenham søndag. Jon Flanagan fortsatt ute.

Sommerens dyreste Liverpool-kjøp, Lallana, har ennå ikke vært på banen ikledd den helrøde drakta etter overgangen fra Southampton i sommer. Han skadet kneet på trening under sesongoppkjøringen i USA og har måttet se alle kampene hittil fra tribuneplass.

Nå har den tekniske midtbanespilleren imidlertid blitt skadefri, og han har trent med laget i en lengre periode. Liverpool Echo skriver at 26-åringen er tilgjengelig og ligger an til å få sin røde debut.

Se bilder av Lallana i trening på Melwood her!

Samtidig avventer klubben situasjonene til Martin Skrtel og Alberto Moreno, melder lokalavisen på sine nettsider. Begge pådro seg skader i nederlaget borte mot Manchester City mandag kveld. Moreno, med et stygt overtråkk i andre omgang, kan i så fall bli erstattet av skadefrie José Enrique.

Glen Johnson hinket av banen og holdt seg på baksiden av låret i slutten av samme kamp og er tvilsom til Tottenham-kampen. Det gir trolig Javier Manquillo, lånesoldaten fra Atlético Madrid, sjansen fra start på Liverpools høyrebackplass kommende søndag, for Flanagan er fortsatt ute med skade. Manquillo spilte hele ligaåpningen mot Southampton på Anfield, men satt på benken mot de regjerende seriemesterne denne uka.