Kan ikke tilbakekalle Wisdom

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool ikke har mulighet til å tilbakekalle Andre Wisdom fra låneoppholdet i Derby midt i sesongen, i forbindelse med at Liverpool kan få en stopperkrise den kommende måneden.

Barrett skriver at Liverpool kan havne i en situasjon der de bare har to rutinerte midtstoppere tilgjengelig i en viktig periode med mange kamper.

Daniel Aggers leggskade blir ansett å være alvorlig nok til at man vil foreta ytterligere undersøkelser. Barrett bekrefter at dansken har vært gjennom en scan, og tror at resultatene vil bli gjort kjent i løpet av onsdagen.

Mamadou Sakho vil fortsatt være ute en stund med hamstringskaden han pådro seg mot Chelsea i romjulen, og Liverpool står nå foran fem kamper på 22 dager. I verste fall vil manager Brendan Rodgers kun ha Kolo Toure og Martin Skrtel tilgjengelig av sine seniorstoppere til alle disse fem kampene. Barrett skriver at situasjonen kan føre til at Rodgers skrinlegger planene han hadde om å sende Tiago Ilori på utlån.

Barrett slår fast at Liverpool ikke har mulighet til å tilbakekalle Andre Wisdom fra hans sesonglange lån i Derby. Rodgers betrakter uansett 20-årigen mer som en høyreback enn en midtstopper.

Barrett skriver også at Liverpools interesse for Martin Montoya neppe vil føre til noen overgang denne måneden, ettersom sidebacken ønsker å gå ut de resterende seks månedene av kontraktstiden med Barcelona.