Kane og Arnold imponerer

Yan Dhanda, Herbie Kane (bildet) og Trent Arnold var alle involvert da England U17 spilte uavgjort mot Finland U17 og tapte mot Sverige U17 i Åpent nordisk mesterskap. England skal nå spille om 3.plassen i turneringen.

På tirsdag spilte England U17 1-1 mot Finland U17. Finnene tok ledelsen i det 31. minutt, men England utlignet like før pause. Herbie Kane mottok ballen midt på banen etter en corner i mot. Midtbanespilleren så klubbkamerat Trent Arnold på løp på venstresiden og fant ham dypt inne på motstanderens banehalvdel. Backen tok seg inn i straffefeltet før han spilte tilbake til Todd Cantwell. Norwich-spilleren nettet fra 16 meter. Ifølge thefa.com imponerte Arnold i kampen. Backen var rolig og holdt hodet kaldt i flere tette forsvarssituasjoner, samtidig som han fikk mye rom fremover på høyresiden. Arnold hadde en sjanse til å sende England i føringen på et innlegg fra Yan Dhanda etter pause, men avslutningen gikk utenfor. Herbie Kane fyrte et frispark over med fire minutter igjen å spille. Finland gikk seirende ut med 5-3 i starffesparkkonkurransen. Trent Arnold og Herbie Kane spilte hele kampen, mens Yan Dhanda ble byttet inn i pausen.

I går ble det 0-3-tap mot Sverige, men ifølge thefa.com var kampen langt jevnere enn resulatet skulle tilsi. Engelskmenne fikk en elendig start og kom raskt under. Trent Arnold kunne ha utlignet på gjennomspill fra Yan Dhanda, men skuddet gikk utenfor. Senere økte Sverige til 2-0. Herbie Kane hadde ifølge rapportene en imponerende kamp. Han og Sunderlands Daniel Wright var arkitetene bak Englands kreative spill. Duoen sto for fint komibinasjonsspill og spilte igjennom Trent Arnold bak svenskenes backrekke ved flere anledninger. Kane avsluttet selv fra 16 meter, men keeper fikk på en eller annen måte avverget til corner. Sisteskansen reddet senere også et forsøk fra Yan Dhanda. England dominerte banespillet, men klarte ikke å få ballen i nota. På kampens siste spark på ballen fyrte Kane et frispark over mål. Kane var på banen samtlige minutter. Kaptein Arnold ble byttet ut i det 59. minutt. Yan Dhanda gikk ut i det 64. minutt. Tapet gjør at England endte på 2.plass i gruppen, og skal ut i kamp om 3.plassen i turneringen på lørdag.