Kelly inngår fortsatt i planene til Rodgers

Martin Kelly fikk lite spilletid i den nylig avsluttede sesongen, men Brendan Rodgers insisterer på at den skadeforfulgte forsvarsspilleren fortsatt inngår i hans fremtidsplaner.

Skader har ødelagt mye for Martin Kelly de siste sesongene, og den unge forsvarsspilleren har således bare vært involvert i 15 førstelagskamper under Brendan Rodgers sin tid på Anfield. En korsbåndsskade som Kelly pådro seg i kampen mot Manchester United for drøye halvannet år siden har mye av skylden for dette.

Kelly var satt ut av spill i over ett år grunnet denne skaden, men han var tilbake mot nettopp Manchester United i ligacuptapet på Old Trafford i begynnelsen av den nylig avsluttede sesongen. Siden den kampen i september 2013 har imidlertid Kelly bare startet to kamper for førstelaget, nemlig FA-cupkampene mot Oldham og Bournemouth. I tillegg har han seks innhopp fra benken.

Manager Brendan Rodgers tror imidlertid at Kelly vil få mer spilletid neste sesong, når Liverpool vil spille flere kamper på grunn av at klubben er tilbake i Champions League.

- Martin har vært veldig uheldig. Han var ute i ett år. Han kom tilbake denne sesongen, og vi ga ham noen kamper i begynnelsen av sesongen. Men utover i sesongen hadde vi bare en kamp i uken å konsentrere oss om, og det ble veldig vanskelig å få spilletid for ham, konstaterer Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han er en kvalitetsspiller og en fin fyr. Han kjenner klubben som sin egen bukselomme. Han har vært her lenge. Kampen mot Shamrock Rovers var hans første på flere måneder. Han spilte midtstopper i den kampen, i motsetning til høyreback, som han har spilt mye. Han er en god gutt, og det vil være kamper der spillere som ham vil få spilletid neste sesong, dersom vi avanserer i turneringene vi skal delta i.