Klar for å kjempe om plassen

Jose Enrique innser at han ikke lenger kan regne med å være fast inventar på Liverpools venstreback, etter Alberto Morenos ankomst. Men han er klar til å gi landsmannen kamp om plassen.

Jose Enrique fikk noen minutter på banen på tampen av Liverpools 3-0 seier over Tottenham, men ble da satt inn som venstreving da Brendan Rodgers valgte å gi Raheem Sterling en hvil fire minutter før slutt. Dette var spanjolens første ligakamp på ni måneder, ettersom han har slitt med en kneskade i lang tid. 28-åringen er nå helt skadefri igjen, men innser at det likevel kan bli lite spilletid på ham fremover.

- Etter å ha vært så lenge ute var det godt å være tilbake i spill, sier Jose Enrique til Liverpool Echo.

- Det eneste problemet var at så snart jeg hadde blitt varm så var kampen over, spøker han videre.

- Jeg vet jeg må ta dette litt om litt, og være tålmodig.

- Moreno gjorde det veldig bra, og scoret et utrolig mål. Det jeg likte aller best med den scoringen var måten han presset og vant ballen tilbake på. Det var halve scoringen. Og måten han avsluttet på var helt utrolig.

- Det viktigste er at vi er et lag. Dette er en lagsport, og vi må kjempe for at dette laget skal bli bedre. Forhåpentligvis kan vi gjøre det enda bedre en forrige sesong.

- Jeg vil få mine sjanser. Jeg vet at jeg har managerens tillit, noe jeg er glad for.

Spanjolen var mektig imponert over spilleren han erstattet på White Hart Lane – Raheem Sterling.

- Raheem er en av de beste unge spillerne i verden, det er sikkert. Han har gjort det utrolig bra for oss. Jeg tror han vil score 15 mål eller mer denne sesongen. Vi har allerede sagt det til ham.

- Han vil ha stor betydning for dette laget. Han er fortsatt ung, men du kan se hvor mye bedre han er blitt i løpet av de to siste årene. Tidligere snakket alle om at han ikke bidro med så mange målgivende pasninger og scoringer, men denne sesongen har han to mål allerede. Nå som han har begynt å finne veien til nettmaskene vil han bli en svært viktig spiller for oss.

Jose Enrique synes også at Mario Balotelli gjorde en meget god debut.

- Alle vet at Mario har alle kvalitetene som kreves for å bli en av de beste spillerne i verden. Han vet dette er en enorm sjanse for ham, nå som han får spille for Liverpool, og jeg tror han vil gjøre det veldig bra.

- I den korte tiden han har vært hos oss har jeg snakket mye med ham, og han har funnet seg veldig bra til rette i garderoben. Forhåpentligvis vil han spille slik hele sesongen som han fremstod mot Tottenham. Da kan han bli veldig viktig.

- Vi har nå seks poeng av ni mulige, noe som er en veldig god start for oss. Vi har allerede hatt to veldig vanskelige kamper mot to av de beste lagene i ligaen. Jeg synes vi var bedre en Tottenham gjennom hele kampen. Vi presset høyt, og de offensive spillerne vi har er i stand til å avgjøre kamper.