Klar for å parkere bussen

West Bromwich-kaptein Chris Brunt spøker om at måten de skal stoppe Liverpool på er å parkere bussen foran mål. Birminghamlaget trenger enn seier.

På søndag drar Liverpool til Birmingham og the Hawthorns, og møter et lag som ikke har vunnet en kamp siden 1. nyttårsdag. The Baggies har tapt tre av sine fire siste, og står så langt uten seier under sin nye manager Pepe Mel. Laget ligger nå på 15. plass, og kaptein Chris Brunt ser nå mot søndagens kamp.

 

- Det kommer til å bli vanskelig. Liverpool gjør det bra, og scorer mange mål. De har to strålende spisser, så det kommer til å bli interessant. Vi kan slå hvem som helst når vi har dagen, og det har vi vist tidligere, men vi må gjøre det raskt før vi faller lenger ned på tabellen, sier Brunt til wba.co.uk.

 

- Hvordan vi skal håndtere Liverpool? Du ser den store bussen der ute. Vi skal bare parkere den foran mål. Støtteapparatet vil se på Liverpool og avgjøre ut fra det hvordan vi skal spille, men vi kan ikke gi Liverpool sjanser med de spillerne de har.

 

På onsdag ble det 4-3 tap mot erkerival Aston Villa, etter å ha ledet 2-0 før 10 minutter var spilt.

 

- Dersom vi slipper inn fire mål kommer vi til å tape kamper, og vi må først og fremst sørge for at det ikke skjer.

 

Den tidligere Everton-spissen Victor Anichebe går trolig inn på laget i Nicolas Anelka sitt skadefravær. Fra før er også Stephane Sessegnon ute med skade.