Kolo tror på spilletid

Kolo Touré takket nei da det dukket opp tilbud fra tyrkisk fotball, og ble heller i Liverpool for å kjempe om plassen. Tror han vil få spilletid i en sesong med mange kamper.

Trabzonspor la £1,6 millioner på bordet i håp om å sikre seg Kolo Touré i sommer, og Liverpool aksepterte budet. Det ble likevel aldri noen overgang, da ivorianeren takket nei til tyrkisk fotball og heller ble på Anfield.

 

Etter at Daniel Agger dro fra klubben forrige uke står Brendan Rodgers igjen med stopperne Dejan Lovren, Martin Skrtel, Mamadou Sakho og Kolo Touré. Tiago Ilori og Sebastian Coates er begge utlånt for å få fast førstelagsspill.

 

Kolo tror han vil få spilletid når han nå går inn i det siste året av sin toårskontrakt med LFC.

 

- Det er så mange kamper denne sesongen med fire turneringer at manageren trenger bredde. Jeg er sikker på at alle vil få sjanser på et tidspunkt. Det viktigste for meg er hva som er best for laget - det handler ikke om enkeltspillere, sier Touré til Liverpool Echo.

 

- Jeg er en del av et flott prosjekt her, og vil gjøre mitt aller beste hver gang jeg spiller.

 

- Som spiller vil du spille for store klubber. Tiden jeg har hatt i Liverpool har allerede vært utrolig for meg. Vi hadde en stor sesong, og jeg hadde en fin tid.

 

Touré så kampen mot Tottenham fra benken.

 

- Det var en veldig god kamp fra laget. Det var veldig viktig med en seier etter tapet mot City. Vi kunne ha gjort det bedre i den kampen, men å tape 3-1 var urettferdig. Det var en god respons på søndag. Spurs er et topplag med gode spillere og en god manager, så vi visste at det kom til å bli en tøff kamp.

 

33-åringen kjenner Mario Balotelli godt fra før, etter å ha spilt sammen med ham i Manchester City.

 

- Jeg synes han var fantastisk mot Spurs. Han er en stor spiller og vi vet at han kan score mål. Vi er alle glade for at han har kommet til Liverpool. Han er voksnere nå. Du kan se det på hvordan han oppfører seg på banen, med å jage ballen og kjempe for laget. Mario er en stor spiller og vi er alle glade for å ha ham her.

 

- Han kan hjelpe med å utgjøre forskjellen denne sesongen, i et lag med mange gode unge spillere. Det er ikke bare Mario. Raheem var utrolig mot Tottenham, og det samme var Jordan og Joe Allen. Lagånden er fantastisk i denne fotballklubben.

 

- Det å være en del av dette laget vil gjøre at Mario kan vise sine kvaliteter. Han kommer til å spille sammen med gode spillere, og vil kose seg i hver kamp. Jeg tror folk har feil inntrykk av Mario. I City var han ung, og når du er ung gjør du noen feil. Alle gjør det. Han hadde en tøff barndom, men nå er han voksnere. Han vet hva han gjør. Han vet at han må jobbe hardt.

 

- Jeg har alltid synes han er en god gutt, men jeg synes han er voksnere og mer intelligent nå. Han elsker fotball, og vi er glade for å ha ham. Med erfaring blir du bedre, og det vil vi se fra Mario.