Kommentarfelt på liverpool.no

Vi har nå åpent for kommentarfelt på alle redaksjonelle saker her på hjemmesiden vår.

Over tid har vi hatt en diskusjon for og i mot kommentarfelt her på Liverpool.no. Parallelt har også diskusjonen gått i media for øvrig. Meningene er mange om nødvendigheten og «berikelsen» dette kan gi et nettsted.

Vårt utgangspunkt er helt klart at vi ønsker debatt og diskusjon om Liverpool FC på våre nettsider. Samtidig har vi et diskusjonsforum og har også over tid også lagt ut de fleste saker på andre plattformer (Facebook og Twitter) – hvor det er rikelig med plass for diskusjon.

Imidlertid ser vi på de undersøkelser vi kjører og innspill som kommer at det også er ønsket med mulighet for å kommentere de redaksjonelle sakene inne her på Liverpool.no. Vi ønsker derfor å teste ut dette og åpner nå for tradisjonelle kommentarfelt.

Pålogging
Løsningen vi har valgt er basert på Disqus – som bør være kjent for mange av dere. Krav for å kommentere er at du er betalende medlem og har pålogging via Min Side (samme pålogging gjelder for Kopforum, Kopshop og for å lese Kopite digitalt). Ditt fulle navn vil komme opp når du kommenterer, ikke et nick.

Bakgrunnen for at vi ikke har «Facebook-pålogging» er at dette vil gjøre kommentarfeltet åpent for alle. Vi ønsker kun at dette skal være mulig for medlemmer av foreningen.

Retningslinjer
Som vanlig i kommentarfeltene setter vi store pris på alle som er med å berike diskusjoner med kunnskap og erfaringer. Personangrep, beskyldninger mot enkeltpersoner, spillere, LFC eller grupper blir slått ned på. Vi setter også krav til et saklig språk og respekt for hverandres meninger. Brudd på reglene kan føre til utestengelser.