Kr 135.000 til Hillsborough-organisasjonene

”Justice for Hillsborough” gav kr 85.000,- til Hillsborough-organisasjonene. Supporterklubben gir i tillegg kr 25.000 hver til HJC og HFSG.

I fjor gikk Øra Musikk og Liverpool FC Supporters Club Norway sammen om å utgi en samleplate til inntekt for de etterlatte etter Hillsborough. CD’en kom ut i august 2013 og all netto overskudd går til Hillsborough Justice Campaign (HJC) og Hillsborough Family Support Group (HFSG).

CD-salget har gitt et samlet overskudd på 85.000 kroner. I tillegg gir altså Supporterklubben kr 25.000 til hver av HJC og HFSG – slik at det til sammen sendes det over kr 135.000,- til organisasjonene.

Pengegaven blir overlevert i forbindelse med minnesmarkeringa i Liverpool neste uke. 15. april er det 25 år siden 96 Liverpoolsupportere omkom på Hillsborough i Sheffield.

Etterspørselen og salget har vært over all forventning og vi er stolte av å kunne overrekke et så stort beløp til en sak som fortjener all den fokus den kan få inntil et skikkelig rettsoppgjør har funnet sted og skylden er plassert. Det er 96 gode grunner til det!

En stor takk rettes til alle røde som har kjøpt plata. Det store engasjementet fra folk over hele Norge, spesielt Liverbirdsklubbene, har vært fantastisk å se. Takk til Sam Dodds/Kop Shop som har vært uvurderlig som salgskanal og til Ess Engros som har distribuert plata.

Til sist, takk til alle artistene som har bidratt på plata og vi ønsker særlig å nevne Ingrid Olava, Peter Hooton, Christan Slawinski, Bruce Grobbelaar og Det Betales.