Lallana håper å vinne et trofé denne sesongen

Adam Lallana håper å vinne et trofé med Liverpool denne sesongen, etter å ha nådd semifinalen i ligacupen. Midtbanespilleren satser også på å plukke mange poeng i julekampene.

- Vi er i semifinalen i en cupturnering, og for en som meg som kom fra en flott klubb som Southampton til Liverpool, så var det for å vinne sølvtøy, og nå er vi rett i semifinalene. Jeg gleder meg til de kampene, sier Lallana til Daily Express.

- Folk sier det bare er i Capital One Cup, men det er en flott turnering. Vi har også en overkommelig kamprekke i ligaen, der vi har en god sjanse til å plukke poeng om vi spiller like bra som mot Arsenal.

- Du kommer til å ha høydepunkter og bølgedaler i karrieren din, og jeg trodde aldri det ville bli lett her. Men når du spiller i en atmosfære som den vi hadde mot Arsenal, da vet du at dette er et spesielt sted.

- Vi har jobbet oss gjennom en tøff periode, og det er tegn til at det er lys i enden av tunnelen.

- Selv ønsket jeg kanskje for sterkt å gjøre det bra i den første tiden her, og jeg prøvde for hardt. Det var en kombinasjon av små detaljer egentlig. Jeg måtte finne meg til rette i en stor klubb, og så videre. Men jeg nærmer meg.

- Jeg føler meg mer avslappet nå, og jeg spiller best når jeg er avslappet. Jeg kjenner igjen meg selv mer og mer.

- Vi spiller et system som jeg føler meg komfortabel i, og de siste par ukene har vi levert prestasjoner som har betydd mye for oss.

- Vi har mange nye spillere på laget, og plutselig begynte vi å finne hverandre. Men jeg antar at Arsenals første scoring her om dagen sier alt om hvor vi befinner oss for øyeblikket.

- Alle vet at det var et unødig tidspunkt å slippe inn et mål på, og alle på laget var skuffet. Alle må spille solid, og sørge for at vi holder ledelsen ut omgangen. Den scoringen viste at vi ikke er der vi ønsker ennå, så det er fortsatt mye arbeid som må gjøres. Men det er tegn til bedring.

- Innad har vi snakket mye om at vi må stå sammen som tropp. Vi tror på hverandre, og alle ønsker å være ute på banen.

- Martin Skrtel kunne lett ha kastet inn håndkledet mot Arsenal, men han viste karakterstyrke og scoret utligningsmålet.

- Jeg er sikker på at manageren også har hatt det vanskelig. Du klarer ikke alltid å ignorere det folk skriver og hva folk sier. Det han har sagt er at vi alle må holde sammen uansett hvor mange mennesker som lufter meningene sine og som ikke ønsker at vi skal gjøre det bra, bare fordi vi ikke kjemper om ligatittelen slik som i fjor.

- Det er en grunner til det, selv om folk kanskje ikke liker begrunnelsene. Men det finnes årsaker, og det er opp til oss, steg for steg, å gradvis få oss tilbake der guttene var i fjor.

- Jeg er blitt imponert over måten manageren har søkt etter løsninger på, for å få ting til å fungere. Han er ute etter et system som passer personalet vi har til rådighet.

 - Vi vet vi må ta vare på sjansene våre nå i julen. Jeg tror vi er i ferd med å få litt av selvtilliten tilbake, og rytme i spillet vårt igjen. Vi skaper trøbbel for motstanderne, og det er noe vi kan hente tro på oss selv fra. I løpet av julen har vi muligheten til å få noen gode resultater.

- Guttene manglet litt selvtillit, ikke bare jeg, men flere av spillerne. Det skyldes de skuffende resultatene, og alle som har spilt fotball vil fortelle deg at du har slike perioder i løpet av karrieren. Da må du vise mot, og søke ballen. Det har vi gjort, og nå handler det om å slå tilbake. Vi går på jobb og ønsker å jobbe hardt for å slå sterkt tilbake.