Lallana i ferd med å bli husvarm

Adam Lallana spilte en ny god kamp for Liverpool mot Arsenal i går, og midtbanespilleren synes han nå er i ferd med å bli husvarm på Anfield.

Lallana startet sin tredje kamp på rad i går, og slo blant annet corneren som Martin Skrtel headet inn utligningsmålet fra.

- Manageren har innført et system som har fått oss til å spille godt, og som jeg mener fungerer, sier Lallana til Liverpool Echo.

- Vi skaper mange flere sjanser nå. Det gjorde vi både mot Manchester United og i Bournemouth, og igjen nå mot Arsenal.

- Vi er skuffet over det første målet vi slapp inn like før pause. Det ga trolig Arsenal et løft og litt vind i seilene, noe som vi kunne ha unngått. Men guttene viste karakterstyrke som presset på for det viktige utligningsmålet mot slutten.

- Jeg trives ute på banen nå, og liker å spille i det systemet vi benytter. Jeg føler jeg får spille i en av mine beste posisjoner, men jeg spiller hvor det skal være. Jeg føler jeg er blitt mer avslappet ute på banen nå, og det er når jeg spiller uten å være anspent at jeg presterer best.

Lallana har vært litt ut og inn av laget, men har nå startet fem av Liverpools seks siste kamper. Bare to brukne ribbein holdt ham utenfor i Champions League-kampen mot Basel.

- Jeg er veldig skuffet over at vi ikke tok de tre poengene i går. Men jeg har en god følelse etter stemningen og prestasjonen i denne kampen. Det har vært slik de siste kampene. Vi føler vi er i ferd med å runde hjørnet.

- Vi begynner å få rytme i spillet vårt. Scoringen helt mot slutten var viktig for oss. Det hadde vært ekstremt skuffende å tape. Vi fikk med oss ett poeng etter en god prestasjon, og vi ser fremover.

- Personlig er jeg fornøyd med hvordan det går ute på banen for øyeblikket. Men vi ønsker å vinne flere kamper. Vi har en travel jul foran oss, og jeg tror vi kan prestere på det samme nivået som vi har vist de siste ukene, og da skal det ikke være umulig å plukke flere trepoengere.

- Selv om vi ikke vant kampen i går, fikk vi med oss et viktig poeng med en scoring på overtid, så vi slipper å klø oss i hodet etter et tap på trening i dag. Det ville ha vært bittert og skuffende. Vi vet vi spilte en god kamp, og det er tegn på fremgang. Forhåpentligvis tar vi med oss det inn i Burnley-kampen.