Lambert har forandret innstilling

Rickie Lambert sier at han var fornøyd med å kunne komme inn fra benken i noen kamper, men at hans fokus nå er å få spille fra start i hver kamp.

- Jeg ønsker å spille hver kamp, forteller 32-åringen til Daily Telegraph, før kveldens møte med Ludogorets og etter at han fikk hull på scoringsbyllen mot Crystal Palace.

- Da jeg kom hit var jeg mentalt innstilt på at jeg ikke ville få starte hver kamp, noe som var feil av meg. Uansett hvem som var i troppen, min tanke skulle ha vært at jeg ønsket å være førstevalget. Det er slik det har vært hele tiden under min karriere.

- Jeg så på meg selv som en reserve, men etter noen få kamper forstod jeg at det er ikke hva jeg har vært vant til. Jeg har vært vant til å spille regelmessig, slik at det var vanskelig.

- Det var tider hvor jeg satte spørsmålstegn om jeg var god nok, da jeg vet størrelsen på denne klubben, og det har tatt tid til å se på meg selv som Liverpool-spiller. Det er realiteten.

- Jeg føler meg bedre nå. Min selvtillit er tilbake og har vært det en stund, jeg har bare lengtet etter en mulighet.

- Det var tøft å venne seg til det presset som er i en klubb som Liverpool, men jeg har ikke angret et sekund på at jeg kom hit.  Jeg visste det ville bli en lang sesong og at jeg måtte være tålmodig.

- Det at jeg nå har kommet til klubben jeg har holdt med hele livet har gjort at jeg selv har lagt større press på meg selv, noe jeg slet med å håndtere.  Jeg er sikker på at det førsteinntrykket som jeg ga til alle var et jeg ikke ønsket å gi. Jeg kan forstå hvorfor jeg ikke spilte mer. Nå har jeg fått min første scoring, og forhåpentligvis er det flere rundt hjørnet.

- Da jeg fant nettmaskene mot Palace var alt jeg tenkte, «hvor er fansen». Det er alt jeg ønsker, å score mål for Liverpool. Det var en lettelse å komme i gang.