Lambert ute etter ny seier

Aston-Villa-manager Paul Lambert håper hans mannskap kan gjenta bedriften fra i forrige sesong da Birmingham-laget vant 3-1 på Anfield.

 - Anfield er en flott fotballarena. Stemning vil være god. De spiller meget bra, alle vet det. De har toppspillere, uttaler Paul Lambert til avfc.co.uk.

- Brendan har fått dem bra i gang De har kommet i form, og de er innen rekkevidde til å vinne tittelen.

- Jeg har hatt noen gode bataljer med Brendan da han var i Swansea og jeg var i Norwich. Selvsagt har vi hatt noen gode kamper etter at jeg kom til Villa og han kom til Liverpool. Han er en flott fyr. Han gjorde det bra i Swansea og han har forbedret Liverpool.

- I min tid dominerte Liverpool alt med Kenny Dalglish. Om de kan vinne igjen? Jeg vet ikke. Men de har en sjanse.

- Jeg synes Suarez er en av toppspillerne i Europa. Han var en toppspiller forrige sesong, men han ser ut til å være på et annet nivå denne sesongen. Men vi kan ikke føle oss underlegne. Vi kan ikke ha komplekser. Vi skal dra dit for å vinne.

- Vi vant der i fjor. Vi skal forsøke å gjøre det igjen. Vi har respekt for dem, men vi skal konsentrere oss om vårt eget lag. Vi er ute etter å gi dem trøbbel.

- Vi beseiret dem der forrige sesong. Ingen ga oss en sjanse, men slik er fotball. Den dagen gikk vi opp i 3-0, før Liverpool scoret mot slutten. Det bare viser at du kan vinne på en gitt dag.