Landet i USA

I dag tok laget flyet fra John Lennon Airport i Liverpool til Boston i USA. Sunderland-linkede Fabio Borini er sammen med troppen. Det er ikke Andre Wisdom. Oppdatert: Landet litt før klokka 22.

Borini har vært sterkt linket til Sunderland den siste tiden, men spilleren forblir foreløpig rød og satt på flyet mot Nord-Amerika. Liverpool og Sunderland skal være enige om en overgangssum for den italienske spissen – uten at det har satt hjulene i spinn.

Les også: Hevder Borini ikke vil selges

Ifølge spillerens agent ønsker Borini å være i Liverpool og kjempe om en plass på laget i fremtiden, og italienske medier hevder at han selv ikke er overbevist om å dra til Sunderland og derfor hindrer en overgang.

Samtidig skal Wisdom tilbringe den kommende sesongen på utlån hos West Bromwich, og mye tyder på at forsvareren skal slutte seg til Premier League-klubben allerede nå. Han er nemlig ikke blant de røde som gikk om bord på flyet tidligere i dag. Tiago Ilori er trolig heller ikke med på grunn av lårskaden han pådro seg mot Brøndby tidligere denne uka.

Det er imidlertid svenske Kristoffer Peterson, som overbeviste Brendan Rodgers om å inkludere ham etter mange gode treningsøkter og to nettkjenninger på to treningskamper.

Saken fortsetter under bildet.

Fire kamper – kanskje fem – i USA

De røde reise fra John Lennon Airport litt etter klokka 14 i ettermiddag. På programmet i USA står det hovedsakelig trening og kamper. Natt til torsdag, klokka 01.30 norsk tid, spiller laget sin første treningskamp på amerikansk jord denne sommeren. Roma står på motsatt banehalvdel på Fenway Park i Boston.

Les også: Ibe vil imponere Rodgers i USA

Den påfølgende uka er Liverpool med i International Champions Cup, der de spiller tre kamper i et gruppespill. Natt til mandag 28. juli er Olympiakos motstander i Chicago, før de skal måle krefter mot Manchester City i New York ei uke etter Roma-kampen. Den tredje og siste kampen i Liverpools gruppe er mot AC Milan i Charlotte i Nord-Carolina søndag 3. august klokka 00.30 norsk tid.

To dager senere spilles finalen mellom gruppevinnerne i Miami. I den andre gruppa er Manchester United, Roma, Inter og Real Madrid. Sistnevnte vant turneringen i fjor etter å ha slått Chelsea i finalen.

Se terminlisten her!

Alle Liverpools kamper sendes direkte for abonnementer på Viasat Fotball og klubbens egen LFCTV GO-videotjeneste. Liverpool.no oppdaterer fortløpende fra hver kamp. I tillegg kan du få tilsendt lagoppstillinger og scoringsvarsler rett til mobilen.