LFC bekrefter USA-tur

Liverpool FC bekrefter at de skal delta i Guinness International Champions Cup i USA som del av sin pre-season i sommer.

Det har ryktes i noen dager, men i dag kom bekreftelsen på at Liverpool FC skal tilbake til USA til sommeren.

 

Klubben bekrefter deltakelse i Guinness International Champions Cup, hvor AC Milan, Inter Milan, Manchester City, Manchester United, Olympiakos, Real Madrid og AS Roma også skal delta.

 

- Sist vi var i USA var i 2012, og vi nøt det, så vi er glade for å bli invitert til å ta del i Guinness International Champions Cup og reise tilbake igjen i år. Dette vil bli klubbens syvende besøk til nord-Amerika, hvor vi vet at vi har en stor supporterskare. Det å ta del i denne turneringen vil gjøre at vi kan ta klubben nærmere de supporterne igjen, sier kommersiell direktør Billy Hogan til Liverpoolfc.com

 

Lagene vil bli inndelt i to grupper, og spille minst tre kamper før vinneren av gruppe A og B møtes til finalen i Sun Life Stadium i Miami mandag 4. august. Øvrige kamptidspunkt vil bli offentliggjort i løpet av de neste ukene.

 

Liverpool FC gjør det klart at planene om deltakelse i turneringen kan bli endret dersom klubben skal ut i kvalifisering til europacup.