LFC er informert om Suarez sin skade

Liverpool FC er klar over at Luis Suarez fikk en vridning i kneet under trening med Uruguay i går, og skadet menisken. Klubben forsøker nå å få mer informasjon om tilstanden til lagets store stjerne.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC har fått kjennskap til rapportene fra Uruguay om at Luis Suarez pådro seg en meniskskade under trening med landslaget i går. Klubbens medisinske stab sjekker nå ut tilstanden til Suarez gjennom kontakt med det uruguayanske fotballforbundet.

Landslagsledelsen til Uruguay er optimistiske med tanke på at Suarez skal rekke VM, men en rekke medier spekulerer nå i at Liverpool-spissen går glipp av mesterskapet i Brasil.

- I henhold til de rapportene jeg mottok for en stund siden, er vi optimistiske med tanke på at Luis Suarez skal rekke VM, siteres Roberto Pastoriza i det uruguayanske fotballforbundet.

- Tanken var at dette skulle holdes unna mediene, og ikke bli rapportert før i dag gjennom de offisielle kanalene til AUF. Vi fant ut dette sent i går kveld, fordi dette skjedde veldig sent.

- Suarez kjente smerter i kneet, og bestemte seg for å ta en MRI-undersøkelse. Den siste informasjonen jeg har er at de er i ferd med å bestemme seg for hva som skal gjøres, men det er store sjanser for at det må en operasjonen til. Jeg kan ikke si noe mer.

Vanligvis vil det ta 15 dager før man kan begynne å trene igjen etter en meniskoperasjon, og det går ofte fire til seks uker før man er tilbake i spill. Uruguay spiller sin første VM kamp mot Costa Rica om 23 dager, og møter England om 28 dager.