LFC til Australia og Østen neste sommer

Liverpools kommersielle sjef, Billy Hogan, forventer at de røde reiser til Australia i 2015, hvor det skal spilles stor turnering. Østen blir trolig også besøkt, mens det blir ny tur til USA i 2016.

Liverpool besøkte fem byer i USA i sommer, hvor de spilte foran omkring 240.000 tilskuere. I tillegg styrket klubben sin tilknytning til fans og lokalsamfunn, og ikke minst store sponsorer som Warrior, Subway, Dunkin’ Donuts og General Motors.

- Turen var en stor suksess, sier kommersiell sjef hos LFC, Billy Hogan, til Liverpool Echo.

- Vi ønsket å spille oss til finalen, noe vi oppnådde. Publikum, ikke minst i Charlotte og New York, var utrolige.

- USA er et veldig viktig marked for oss. Vi har 20 millioner fans på det kontinentet. Vi har noen store partnere allerede i USA og jeg tror det antallet bare vil øke.

Ifølge Liverpool Echo sitter Liverpool FC igjen med i overkant av £5M etter sine kamper i statene denne sommeren.

- Vi bruker mye tid i forkant på å sørge for at vår førsteprioritet alltid er fotballen og det sportslige, fortsetter Hogan.

Ifølge Echo vil det bli holdt en «International Champions Cup i Australia» til juli neste år i Australia, hvor det er forventet at Liverpool skal delta. Det er også høyst sannsynlig at de røde vil ta en tur til fjerne østen.

- Vi har ikke endelig avgjort hva vi skal gjøre neste sommer men det er noe vi allerede arbeider med, forklarer Hogan.

- Vi kommer til å sette sammen de endelige planene i løpet av en måned eller to.

En retur til Amerika er allerede klar for 2016.

- Det er mange store byer vi ennå ikke har besøkt, sier Billy Hogan. – Markedet i USA er voksende og fra vårt perspektiv ønsker vi utvilsomt å reise tilbake.