Liverpool har lagt inn bud

Liverpool har lagt inn et bud på Yevhen Konolyanka. Spilleren har ett år igjen av sin kontrakt. Dnipro håper på budkrig mellom LFC og Zenit.

Tony Barrett i The Times rapporterer at Liverpool nå har lagt inn et bud på Yevhen Konoplyanka fra Dnipro. FSG skal ha åpnet lommeboka etter at Mohamed Salah forsvant til Chelsea. 

 

Barrett skriver videre at det ikke var pengemangel som gjorde at Salah ikke endte opp på Anfield, men at klubben ønsket å holde seg til det de mener en spiller er verdt.

 

Den ukrainske klubben håper på en overgangsum i overkant av £15 millioner for 24-åringen. I april 2011 uttalte manager Juande Ramos at spilleren hadde en prislapp på €50-60 millioner - men den høyrebeinte vingen har nå kun ett år igjen av sin kontrakt.

 

Ifølge russisk media skal Dnipro ha informert Zenit St. Petersburg om interessen fra Liverpool. Den russiske klubben har tidligere vært ute etter Konoplyanka. Frem til i går skal også Paris St. Germain ha vært inne i bildet, men hadde Yohan Cabaye høyere på ønskelista.

 

I en blogg i Guardian fra november i fjor omtaler Tor-Kristian Karlsen spilleren som perfekt i et 4-3-3 system. Konoplyanka skal være veldig god en mot en, og ha god løpskapasitet.