Liverpool-legender i veldedighetskamp

Liverpool-legender skal spille veldedighetskamp på Anfield mandag 21. april for å markere 25-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

Arrangementet «Celebration of the 96» går av stabelen på Anfield 2.påskedag. Et lag med lokale Liverpool-legender skal møte et lag med tidligere Liverpool-spillere fra utlandet.

Liverpools førstelag, akademi-spillere, og damelag skal også avholde en økt på gressmatta. Fans som kjøper billett før fredag 4.april vil være med i trekningen om å få møte førstelagsspillerne. Billettene vil koste £15 for voksne og £5M for barn. Alle inntektene vil bli fordelt mellom Hillsborough Family Support Group og Liverpool FC Foundation.

Følgende tidligere Liverpool-spillere har foreløpig meldt sin deltagelse:

Lokale Liverpool-legender XI: David James, Jamie Carragher, Gary McAllister, Ray Houghton, Ian Rush, Robbie Fowler, Steve McManaman, Peter Beardsley & John Barnes.  Manager: Kenny Dalglish.

Utenlandske Liverpool-legender XI: Luis Garcia, Markus Babbel, Jan Molby, Stephane Henchoz, Stig Inge Bjornebye, Dietmar Hamann & Vladimir Smicer. Manager: Gerard Houllier.

Avspark kl 15.00 norsk tid.

- Vi ønsket å ha et arrangement for å feire livene til de 96 og gi folk en mulighet for å komme til Anfield å ha det moro en kveld. Vi bestemte oss for å dele inntektene med LFC Foundations, slik at det ikke bare vil støtte familiene, men også støtte de fremtidige generasjonene i Liverpool. Det er flott å se nåværende og tidligere Liverpool-spillere vise sin støtte. Jeg håper det vil komme mange folk den dagen, uttaler Margaret Aspinall, leder i HFSG, til Liverpoolfc.com.

- Dette er en flott mulighet for familiene og fansen til å komme sammen på Anfield for å ære de 96. Alle her i Liverpool FC støtter dette arrangement. Det er også flott å se så mange tidligere spillere komme hit for å gjøre dette til en spesiell dag, uttaler Kenny Dalglish.

Billettene blir lagt for salg til sesongkortinnehavere og LFC members fra fredag 28. februar. Åpent salg blir det i uken som begynner 10.mars.