Liverpool U18 - Manchester City U18 1-2

Alex O'Hanlon (bildet) sendte Liverpool i føringen mot spillets gang før pause. I en jevnere 2.omgang snudde ligaleder Manchester City til seier.

Liverpool U18: Firth, Waldron (Travis 83), Roberts, Cleary, Brewitt (c), Virtue (Kane 76), O'Hanlon, Phillips (Griffin 34), Ojo, Trickett-Smith, Hart.

Benk: Travis, Wheeler (gk), Kane, Griffin.

Manchester City U18: O'Brien, Bossaerts, Oseni, Adarabioyo (Humphries 67), Smith Brown, Byrne, Intima (Garcia 72), Celina, Ambrose, Boadu, Barker.

Benk: Albinson, Humphries, Wassi, Garcia, Samuelsen.

Liverpool møter Manchester City i toppgjør i U18 Premier League North. Liverpool ligger på 3.plass med 41 poeng på 25 kamper. Manchester City er ligaleder med 51 poeng på 24 kamper. Everton inntar 2.plassen med 51 poeng på 25 kamper. Neil Critchleys mannskap må inn blant de to beste lagene for å få en sluttspillsplass.

Toppscorer Harry Wilson, Jerome Sinclair og Jordan Williams er skadet. Sergi Canos og Pedro Chirivella er på landslagsoppdrag med Spania U17.

Tom Brewitt er tilbake. Seyi Ojo spiller spiss for første gang. På benken sitter fire spillere, samtlige fra U16-laget. Herbie Kane er for første gang involvert med U18.

Det motsatte oppgjøret i desember endte med 2-3-tap.

5.min: Trickett-Smith kommer frem på høyre. Skyter fra skrått hold. O'Brien redder. Ballen går i stolpen og til corner.

14.min: Manchester City med fint veggspill, men Firth er påpasselig ute og tar ballen. Gjestene har åpnet kampen best.

15.min: Barker avslutter rett på Firth.

19.min: City ruller opp. Byrne skyter utenfor fra distanse.

27.min: Celina spiller flott igjennom Boadu. Avslutningen smeller i stolpen.

28.min: Corneren slås inn. Adarabioyo header like over.

32.min: Celina finner Ambrose som vender vekk et par Liverpool-forsvarere før han avslutter i stolpen. Ballen triller omtrent langs mållinjen. City svært nær scoring.

34.min: Adam Phillips må gi seg med skade. Liam Griffin kommer inn.

37.min: Manchester City kontrer tre mot to etter en Liverpool-corner. Ballen spilles ut til Intima som avslutter. Firth redder mesterlig.

41.min: Manchester City legger press på Liverpool, og får tre påfølgende cornere.

42.min: Innlegg fra Liverpool høyre. Barker styrer ballen like utenfor bortre stolpe.

43.min 1-0 O'HANLON: Trickett-Smith spiller til Hart. Kantspilleren får ikke avsluttet skikkelig. Ballen havner hos O'Hanlon som smeller ballen i nettmaskene. Liverpool leder totalt mot spillets retning.

Pauserapport: Liverpool leder 1-0 mot spillets retning. Daniel Trickett-Smith kunne ha gitt hjemmelaget ledelsen med en avklutning i stolpen i det 5.minutt, men deretter har det omtrent bare vært City. Gjestene har hatt spillet og to skudd i stolpen. Andrew Firth i Liverpools mål har dessuten vartet opp med noen fine inngripener. Alex O'Hanlon sendte Liverpool i føringen like før pause.

46.min: Adarabioyo spiller rett til Daniel-Trickett-Smith. Skuddet går over.

48.min: Fint spill av Liverpool igjen. Griffin spiller til Trickett-Smith. Den siste pasningen ni retning Hart er litt for lang.

49.min: O'Hanlon får frispark like utenfor 16-meteren.

50.min: Ojo skrur frisparket relativt høyt over mål.

51.min 1-1 BARKER: Mot spillets retning utligner City. Boadu spiller ut til Barker. Han drar seg inn og fyrer løs. Ballen går mellom beina til Firth.

53.min: Liverpool legger press på City. De røde skaffer seg fire cornere etter hverandre.

54.min: Brewitt header like utenfor bortre stolpe.

58.min: O'Hanlon drar seg innover og skrur ballen over tverrligger. Jevnere kamp på The Academy i Kirkby etter pause.

61.min: City med godt angrep. Ender med skudd fra Ambrose via Virtue til corner.

66.min: Hart får frispark ute på venstre. Trickett-Smith skyter til side for mål.

67.min: Humphries for Adarabioyo.

68.min: God vending av Trickett-Smith. O'Brien må kaste seg for å redde avslutningen.

69.min 1-2 CELINA: City ruller opp. innlegg fra Liverpools høyre. Roberts klarerer svakt med hodet. Ballen faller ned til Celina som smeller ballen i mål fra utenfor 16-meteren.

72.min: Garcia for Intima.

73.min: Ojo fyrer utenfor fra distanse.

74.min: Garcia skyter utenfor.

75.min: Ambrose får et glimrende innlegg og avslutter fra kloss hold. Firth redder mesterlig.

76.min: Trickett-Smith spiller til Ojo som ikke får nok skru på ballen. Lærkula går utenfor bortrestolpe.

76.min: Kane for Virtue. Kane får sin U18-debut.

79.min: Ojo legger tilbake til Griffin som er nær ved å score. Redning av O'Brien.

80.min: Liverpool får frispark like utenfor 16-meteren. Dommeren deler ut gult kort til Byrne for protester.

80.min: Trickett-Smith skyter frisparket i muren.

82.min: Firth med ny god redning.

83.min: Travis for Waldron.

87.min: Firth ute og blokkerer forsøk fra Boadu.

90.+2.min: Barker kommer fri på Liverpools høyre. Firth med ny god redning.

90.+3.min: Oseni får gult kort for å sparke vekk ballen.

Sluttrapport: Liverpool tapte 1-2 mot ligaleder Manchester City. Hjemmelaget stilte med et noe svekket mannskap. Gjestene dominerte før pause og skapte flere gode sjanser. Liverpool scoret imidlertid mot spillets retning ved Alex O'Hanlon. 2. omgang ble langt jevnere og bedre fra Liverpool. De røde kunne fått en god start etter pause med noen halvsjanser, men i stedet snudde Manchester City til seier. Keeper Andrew Firth hadde en god kamp og vartet opp med flere god redninger. Det første baklengsmålet gikk dog mellom beina til sisteskansen. Herbie Kane debuterte.