Liverpool U18 - Middlesbrough U18 3-0

Liverpool U18 tok en relativt kontrollert seier etter scoringer av Jerome Sinclair (2) og innbytter Daniel Cleary.

Liverpool U18: Crump, Randall [kaptein] (Cleary 80), Maguire, Williams, Brewitt, Chirivella (Marsh 14), Wilson, O'Hanlon, Sinclair (Kent 63), Trickett-Smith, Ojo.
Ubenyttede reserver: Wheeler, Phillips.

Liverpool U18 er tilbake i aksjon etter vinterpausen. Neil Critchley har tatt ut et sterkt mannskap i dagens møte med Middlesbrough på The Academy i Kirkby. U16-keeper Owen Wheeler sitter på benken for første gang. Kaptein Connor Randall har denne uken trent med førstelaget på Melwood.

Sol og fine spilleforhold i Kirkby.

6.min: Wheatley går hardt inn med knottene først. Chrivella ligger og vrir seg i smerte. Spanjolen må ha behandling. Chirivella halter ut.

6.min: Wheatley får gult kort for taklingen.

9.min: Chirivella tilbake på banen. Marsh i oppvarming.

11.min: Liverpool kontrer. Trickett-Smith med flott gjennomspill. Ojo blir lagt ned av Wyke på kanten av 16-meteren.

12.min: Wyke får gult kort for taklingen.

12.min: Frisparket går rett i muren.

13.min: Chirivella ligger nede igjen. Spanjolen kan ikke fortsette. Mulig kneskade.

14.min: Marsh inn for Chirivella.

17.min: Lang ball ut til Randall som slår inn. Ojo avslutter med venstre, men utenfor mål. Første avslutningen i kampen.

20.min: Trickett-Smith forsøker å lobbe, men ikke høyt nok slik at keeper Fryer får avverget.

23.min: McAloon med fint veggspill. Kommer alene med keeper, men Crump er nede og får fanget ballen.

25.min. Trickett-Smith spiller gjennom til Sinclair. Spissen blir tydelig felt i 16-meteren, men dommeren vinker spillet videre. Snytt for straffe.

26.min: Sinclair må ha behandling etter taklingen. Mulig vridning i kneet.

29.min: Sinclair tilbake på banen.

30.min: Helm får gult kort for en takling.

36.min: Sinclair får frispark.

37.min: Wilson skrur ballen i tverrligger.

37.min: Trickett-Smith med skudd fra distanse.

39.min 1-0 SINCLAIR: Nydelig innlegg fra Wilson. Sinclair header ballen i mål ved nærmeste stolpe.

42.min: Jordan Williams får taklet akkurat i siste liten før McAloon kan skyte fra kort hold.

Pauserapport: I en svært sjansefattig kamp leder Liverpool 1-0 til pause etter scoring av Jerome Sinclair. Målet kom på en heading på et flott innlegg fra Harry Wilson. Liverpool har ført kampen, men slitt med å komme til avslutninger. Harry Wilson satte et frispark i tverrliggeren. Jerome Sinclair ble snytt for straffespark da han ble lagt ned i feltet. Pedro Chirivella måtte ut med skade allerede før kvarteret var passert. Middlesbrough har ikke testet Liverpool-keeper Ryan Crump.

48.min: Trickett-Smith avslutter fra distanse. Fryer må kaste seg og slå til corner.

52.min: Wheatley skyter på volley, men et godt stykke utenfor.

54.min: Sinclair prøver å brøyte seg igjennom Boros forsvar, men ballen takles ut til corner.

55.min: Armstrong for O'Neill.

55.min: Corneren flikkes videre ved første stolpe. Randall dukker opp på bakre, men avslutter utenfor.

59.min: Trickett-Smith fyrer løs på volley fra langt hold. Ballen smeller i tverrligger. Hadde blitt et spektakulært mål.

60.min 2-0 SINCLAIR Liverpool vinner ballen etter et innkast fra Boro. Wilson bryster ballen gjennom til Sinclair som avslutter sikkert.

62.min: McAlu kommer frem på Middlesbroughs høyre side. Avslutningen fra skrått hold reddes enkelt av Crump.

63.min: Johnson for Jowers.

63.min: Kent for Sinclair.

67.min: Kent slår inn fra venstre. Middlesbrough får klarert rett foran Trickett-Smith.

72.min: Wilson passerer flere spillere før han avslutter rett på Fryers.

75.min: To sjanser. Ojo drar seg inn og avslutter. Fryer redder. Returen faller til Trickett-Smith som skyter over fra utenfor 16-meteren.

76.min: Cook skyter fra distanse. Ballen fyker over tverrligger.

77.min: Høyt overlegg. Randall legger tilbake. Wilson vender opp og blir lagt ned. Dømmes ikke straffe denne gang heller.

78.min: Crump redder.

80.min: Cleary for Randall.

82.min: Wheatley legger inn. Crump med dobbelredning.

84.min: Wilson får gult kort.

84.min: Cleary nær ved å heade ballen i eget bur etter et frispark. Crump må avverge.

85.min: Crump er på alerten igjen. Er ut å tar ballen omtrent i beina på Middlesbrough-spilleren.

86.min: Armstrong får ballen i feltet. Crump redder igjen.

87.min: Brewitt ligger nede etter et sammenstøt.

89.min 3-0 CLEARY: Etter en corner går Kent til dødlinjen. Cleary kan sette ballen i mål fra kort hold.

Sluttrapport: Liverpool U18 åpnet 2014 med en relativt kontrollert 3-0-seier mot Middlesbrough U18. Jerome Sinclair scoret i hver omgang pluss at innbytter Daniel Cleary nettet like før slutt. Harry Wilson og Daniel Trickett-Smith hadde hver sin avslutning i tverrligger, slik at seiersmarginen kunne vært større. Middlesbrough skapte lite frem til Liverpool ledet 2-0. Da ble keeper Ryan Crump satt på noen prøver, men sisteskansen ryddet mesterlig opp. Pedro Chirivella måtte ut med skade allerede før kvarteret var spilt. Tomålsscorer ble også tatt av banen. Spissen fikk seg en smell i 1.omgang.