Liverpool U18 - Wolverhampton U18 2-2

Liverpool U18 fikk med seg kun ett poeng etter å ha ledet 2-0. Will Marsh misbrukte straffespark på stillingen 2-2. Sam Hart og Ryan Kent (bildet) målscorere for de røde.

Liverpools hjemmekamp mot Wolverhampton i U18 Premier League ble flyttet fra The Academy i Kirkby til Molineux i Wolverhampton.

Like før halvtimen var spilt headet Sam Hart Liverpool i føringen etter at Ryan Kent hadde slått inn et frispark inn i feltet. I det 41.minutt doblet Ryan Kent ledelsen med et skudd som gikk inn via stolpen. Wolverhampton reduserte til 1-2 før pause.

I 2.omgang utlignet Wolverhampton til 2-2, før Ryan Kent ble lagt ned innenfor 16-meteren. Will Marsh feilet fra ellevemetersmerket. Skuddet gikk i utsiden av stolpen.

Liverpool U18: Firth, Travis, Hart, Lewis, Sheron (Chirivella 67), Whelan, Canos, Marsh (Watts 87), Sinclair (c), Nicholas (Maxwell 72), Kent.
Ubenyttet reserve: Jackson.