Liverpool U19 - Real Madrid U19 3-2

Cameron Brannagan og Tom Brewitt sendte Liverpool opp i 2-0 før pause. Real Madrid utlignet i andre omgang, før Harry Wilson (bildet) nettet vinnermålet i det 88.minutt.

Liverpools lag: Fulton, Whelan, Maguire, Cleary, Brewitt, Rossiter(c), Wilson, Phillips (Canos 62), Sinclair, Brannagan, Kent  (Ejaria 46).
Reserver: Ejaria, Firth, Canos, O'Hanlon, Marsh, Arnold, Lewis

Real Madrids lag: Oliveros, Tejero, Lienhart, Kusevic, Molina (c) (B.Sanchez 46), Carlos (Lazo 59), Mayoral, Reguilon (Quezada 74), Febas, Cedres, Harper
Reserver: Lavin, Quezada, B. Sanchez, Merchan, Lazo, Babunski, J.Sanchez

Liverpool må klare seg uten Sheyi Ojo i dagens kamp. Han sliter med en lyskeskade. Pedro Chirivella og Sam Hart er også ute med skader.

1.min: Gjestene tar avspark.

2.min: Liverpool slår et farlig frispark inn i feltet.

5.min: Jerome Sinclair skaffer Liverpool et nytt frispark. Adam Phillips ball inn i feltet går helt inn til keeper.

8.min: Godt forsvarsspill av Maguire, som får headet unna når Real slår en farlig ball inn i feltet.

9.min: Jordan Rossiter legges ned like utenfor hjørnet av 16-meteren. Frispark til de røde.

10.min: Kent skyter frisparket utenfor nærmeste stolpe.

11.min: Rossiter bryter et Real-angrep, og spiller til Harry Wilson. Waliseren skyter lavt like utenfor lengste stolpe.

14.min: Brannagan legger inn fra venstre, og Wilson forsøker seg på en volley ved fremste stolpe. Forsøket går like utenfor bakre stolpe. Liverpools andre store sjanse i kampen. De røde har begynt kampen klart best.

15.min: 1-0 BRANNAGAN. Enorme sjanser til Liverpool. Først skyter Wilson i stolpen. Returen havner hos Reals keeper, som fomler under press fra Jerome Sinclair, og Cameron Brannagan setter ballen i mål.

18.min: Utmerket forsvarsspill av Cleary på et innlegg fra høyre, etter at Maguire var rundingsbøye ute på flanken.

19.min: Kusevic får gult kort etter å ha felt Harry Wilson rett utenfor 16-meteren.

20.min: 2-0 BREWITT. Harry Wilson skyter frisparket i stolpen, og Tom Brewitt er påpasselig på returen og setter ballen i det tomme buret.

21.min: Cedres header et innlegg fra høyre et godt stykke utenfor.

24.min: Store sjanser for gjestene. Først redder Fulton en heading fra Harper, og deretter blokkerer Liverpool-forsvaret et farlig skudd i sekundene etterpå.

26.min: Cleary er sløv, og er nær ved å forære Harper en kjempesjanse ved å spille ballen rett i beina på den skotske Real-spissen, men får ballen unna i siste liten.

27.min: Enorm dobbeltsjanse til Liverpool. Harry Wilson kommer alene med keeper, men avslutningen er for lett å lese. Jerome Sinclair plukker opp returen fra keeper, men hans skudd blir reddet på streken av en utespiller.

28.min: Reals keeper klarerer i siste liten, rett foran beina på hurtigtoget Wilson.

30.min: Brannagan vinner ballen, men får likevel frispark mot seg i god posisjon for Real Madrid, 20 meter fra Liverpools mål.

31.min: Fulton kaster seg og holder Tejeros frispark.

33.min: For første gang i kampen klarer Real Madrid å etablere spill rett utenfor Liverpools 16-meter. Det ender med et skudd fra Mayoral, som Fulton holder.

35.min: Rossiter kaster seg og redder en kjempesjanse.

35.min: Adam Phillips feller en Real-spiller. Straffe til gjestene.

36.min: Mayoral sklir når han skal ta straffesparket, og setter ballen langt over og utenfor mål.

38.min: Real skyter over. Gjestene har kommet inn i kampen nå.

40.min: Joe Maguire må gi en corner, etter et Real-innlegg fra venstre.

41.min: Enorm trippeltsjanse til gjestene. Maguire redder først på streken, før Real skyter i tverrliggeren. Returen skytes via en Liverpool-spiller til ny corner.

42.min: Tom Brewitt får gult kort for å sparke bort ballen etter at dommeren har blåst for frispark.

44.min: Fulton bokser unna, i etterkant av en corner.

45.min: 1 minutt er lagt til. Jerome Sinclair rugbytakles ute ved sidelinja. Tejero får gult kort.

En enormt underholdende og hendelsesrik førsteomgang på Langtree Park. Liverpool gikk ut i hundre, og kjørte fullstendig over gjestene den første halvtimen. Det ga dem en 2-0, ledelse, som etter en halvtimes spill faktisk kunne ha vært enda større. Men denne kampen er på langt nær over, for det siste kvarteret av omgangen tok Real Madrid over, og produserte den ene kjempesjansen etter den andre. Mayoral misbrukte et straffespark, da han gled og sendte ballen langt opp på tribunen. Real hadde også en suser i tverrliggeren. I tillegg har Liverpool-forsvaret blokkert flere farlige skudd. Harry Wilson har vært livlig i angrep, mens Daniel Cleary har vært klippen i Liverpool-forsvaret. På midtbanen jobber en energisk Jordan Rossiter heroisk.

2.omgang:

46.min: Bytte i pausen for Liverpool. Ejaria inn for Kent.

46.min: Bytte i pausen for Real Madrid. Sanchez inn for Molina.

46.min: Ejaria nesten på vei igjennom. Reals keeper ute og avverger.

52.min: Cedres legger inn fra venstre. Maguire har god kontroll og header til corner.

53.min 2-1 LIENHART: Real tar en kort corner. Innlegget fra Tejero heades i mål av Lienhart.

56.min: Phillips med farlig innlegg. Kusevic med god brytning.

56.min: Sanchez dribler vekk Whelan på dødlinjen og avslutter via keeper Fulton og til corner.

58.min: Jean Carlos får gult kort for felling av Rossiter.

59.min: Lazo inn for Jean Carlos.

62.min: Canos inn for Phillips.

65.min: Real med fint angrep på Liverpools høyre. Ballen spilles på tvers til Mayoral som avslutter like utenfor.

67.min 2-2 HARPER: Real ruller opp på venstre. Harper spiller vegg og setter ballen kaldt i nede i lengste hjørnet.

68.min: Lienhart blokkerer en god mulighet fra Canos.

73.min: Lavt innlegg inn fra Real bak Liverpools backrekke. Mayoral når ikke frem.

74.min: Quezada inn for Reguilon.

78.min: Sinclair inn i feltet, men sklir i det han skal spille tilbake til Wilson.

84.min: Real tar en ny kort corner. Liverpool klarerer før Quezada fyrer høyt over.

86.min: Canos ser ut til å bli lagt ned i feltet, men dommeren vinker spillet videre.

88.min 3-2 WILSON. Sinclair drar seg inn i feltet, men blir stoppet. Klareringen havner hos Rossiter. Ballen spilles ut til Wilson som bredsider ballen forbi keeper.

90.min: Rossiter blokkerer skudd fra Harper.

Sluttrapport: Liverpool tok sin andre seier i UEFA Youth League med 3-2 mot Real Madrid på Langtree Park i St. Helens. Neil Critchleys mannskap åpnet sterkt og ledet 2-0 etter 20 minutter etter scoringer av Cameron Brannagan og Tom Brewitt. Real Madrid kom sterkere inn i kampen etter en halvtime og misbrukte et straffespark før pause. Gjestene fra Spania utlignet til 2-2 i 2.omgang, og satte press på Liverpool for et ledermål. De røde viste imidlertid viljestyrke og Harry Wilson satte inn vinnermålet to minutter før slutt.