Liverpool U21 - Blackburn U21 1-1

Et Liverpool U21 som jakter playoff møtte Blackburn U21 på akademiet i Kirkby. Rovers dominerte førsteomgangen, og burde hatt en solid ledelse, men de røde slo tilbake i andreomgang.

Alex Inglethorpe sine menn ligger på andreplass, og har vist god form den siste tiden. Det gjenstår seks kamper, og de røde er fire poeng bak Fulham. Mot Blackburn har han valgt følgende lag:

Mersin, McLaughlin (Baio 67), Smith, Paez, Jones, Chirivella (Brannagan 46), Bijev (Rossiter (46), Lussey, Dunn, Trickett-Smith, Peterson.

Innbyttere: Cleary, Crump, Rossiter, Baio, Brannagan.

Blackburn sitt lag: Raya, Fernandez, Edwards, Lenihan, Beesley, Tanner, Etuhu, Green, Payne, King, Rittenberg.

Innbyttere: Bauress, Urwin, Cotton, Tumwa, Jorge.

Kampen har avspark kl. 20.00. Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene.

1. min: Kampen er i gang på akademiet.

5. min: God corner fra Trickett-Smith, men Blackburn får klarert etter litt klabb og babb. Den kunne blitt skummelt.

6. min: Green treffer tverrleggeren med en suser etter godt forarbeid av Joshua King. Kjempesjanse.

13. min: Tanner med et kjempeskudd, og Mersin gjør en god redning. Blackburn har vært nærmest i starten.

16. min: Joshua King herjer med Liverpool nå. Mersin kommer ut, og den norske landslagsspilleren løfter ballen over målvakten fra veldig skrå vinkel. Heldigvis for de røde treffer han bare innsiden av stolpen.

28. min: Mersin roter det til på en corner, men blir reddet av Brad Smith.

31. min: Ny god mulighet for King som herjer med Paez, men han blir stoppet av en god Mersin-redning.

37. min: Blackburn har helt klart vært det beste laget så langt i Kirkby.

40. min: Innoverskrudd frispark og Blackburn treffer stolpen for tredje gang. Bijev lager straffespark når de røde skal få klarert med en lett dytt i ryggen på Blackburn-spilleren.

41. min: Mersin går riktig vei, men straffen fra Rittenburg går under målvakten og inn i mål til en meget fortjent ledelse til bortelaget.

Blackburn leder 1-0, og det kunne vært mye mer. Rovers har truffet treverket tre ganger, og hatt flere gode sjanser, mens Inglethorpe sine menn ikke har skapt noe som helst. Liverpool har vist god form i det siste, men møter et rutinert og sterkt Blackburn-lag her - blant annet med Joshua King, som har vært strålende og kampens beste spiller så langt.

45. min: Lagene er ute igjen på banen. Blackburn har byttet ut erfarne King og Etuhu i pausen - mens Liverpool setter inn Rossiter og Brannagan for Chirivella og Bijev.

45. min: Andreomgang er i gang.

51. min: 1-1! Ryan Edwards med selvmål! Brad Smith slår et glimrende innlegg, og Edwards sleivsparker ballen i mål - de røde har utlignet. Det er faktisk Liverpools første sjanse i kampen.

65. min: McLaughlin kommer seg inn i boksen og skyter fra skrått hold. Forsøket er godt, men målvakten får gjort en bra redning og avverget.

67. min: Baio får sin sesongdebut for U21 når han kommer inn for McLaughlin.

70. min: Liverpool har vært et langt bedre lag i den andre omgangen. Brannagan og Rossiter har hatt positive innhopp, men Blackburn byttet også ut sine to beste spillere, så det er nok en en sammenheng.

80. min: Mersin er på bærtur, og Liverpool er heldig som slipper med skrekken.

88. min: Dunn med et godt frispark - ut til corner.

89. min: Rossiter får headet ballen i mål, men blir avvinket for offside.

90+2. min: Dommeren blåser av - det ender 1-1.

Sluttrapport: Liverpool var langt bedre i den andre omgangen enn i den første, men skapte likevel ikke all verden med sjanser. Blackburn mistet sin store trussel da King ble byttet ut, men hadde en stor mulighet da Mersin var helt ute og syklet og Blackburn-spilleren bommet på det åpne målet. Reduseringsmålet var et selvmål, og med tanke på hva en skapte skal Inglethorpe sine menn være fornøyd med ett poeng.