Liverpool U21 - Manch Utd U21 1-1

Jordan Lussey (bildet) scoret et flott frisparksmål i det 64.minutt. United utlignet fire minutter senere. U21-debutant Sergi Canos nær vinnerscoring.

Liverpool U21: Ward, McLaughlin, Stewart, Williams, Jones [kaptein], Rossiter, Wilson (Canos 74), Lussey (Pelosi 80), Ojo, Brannagan, Peterson (Yesil 89).

Benk: Maguire, Vigouroux, Canos, Pelosi, Yesil.

Manchester United U21: J.Pereira, McNair, Vermijl, Pearson, Thorpe, Harrop, Janko, Rothwell, Lawrence, A.Pereira, Evans (Weir 55).

Benk: Weir, O'Hara, Grimshaw, Goss, Willock.

Liverpool U21 møter Manchester United U21 til kamp i U21 Premier League på Anfield. U21-manager Michael Beale har foretatt én utskiftning i startelleveren fra kampen mot Sunderland U21. Harry Wilson kommer inn for Connor Randall. Ryan McLaughlin flyttes ned på høyrebacken, mens Harry Wilson tar plass på høyrekanten. Kristoffer Peterson spiller på venstrekanten. Sheyi Ojo får prøve seg som spiss. Den skadeforfulgte duoen Marc Pelosi og Samed Yesil er blant innbytterne. Sergi Canos er på benken for første gang for U21.

1.min: Janko kommer frem på Liverpools venstre. Spiller inn på tvers. Harrop fyrer over fra distanse.

3.min: Wilson kommer inn i feltet, forsøker å drible seg forbi, men blir stoppet.

4.min: Ojo blir liggende etter å ha blitt stygt stemplet på foten av Rothwell.

6.min: Lawrence header videre til Rothwell som skyter høyt over fra langt hold.

10.min: Pearson spiller til Lawrence som skyter. Rossiter blokkerer til corner.

14.min: Peterson er aktiv på venstre. Kommer til innlegg, men dessverre over tverrligger.

15.min: Ojo er oppmerksom på et tilbakespill. Keeper somler litt. Ojo presser hardt og får benet på utspillet. Ballen over dødlinjen.

17.min: McLaughlin slår inn. Ojo avslutter. Ballen via motspiller og til corner.

18.min: Peterson får ballen ut på venstre. Drar seg innover og skyter rett på keeper.

20.min: Peterson fører og skyter. Skuddet blir blokkert. Ballen faller ned til Lussey som ikke treffer mål.

24.min: Lawrence for seint inn i takling på Rossiter, men slipper med tilsnakk.

26.min: Rossiter spiller opp til en feilvendt Brannagan. Midtbanespilleren blir satt under press. Harrop vinner ballen og avanserer mot mål. Lloyd Jones kaster seg og blokkerer avslutningen. Ballen faller ned til Ward som har kontroll.

29.min: Ojo drar seg innover og avslutter himmelhøyt over.

31.min: Fint angrep av Liverpool. Lussey spiller ut til Ojo før han får ballen igjen. Lussey skyter i utsiden av stolpen.

33.min: Harrop kommer til avslutning. Komfortabel redning av Ward.

34.min: Peterson frustrert etter å blitt taklet hardt.

36.min: Jones pådrar seg frispark. Pereira legger inn frisparket. McNair kommer helt fri og bredsider ballen i stolpen og ut. Elendig markering.

42.min: Lussey spiller gjennom Brannagan, men flagget er oppe.

45.min: Peterson spiller fint frem Wilson. Wilson er i ferd med å drible seg forbi siste Manchester U-spiller da han blir taklet.

Pauserapport: Begge lag har hatt sine sjanser til å få hull i målprotokollen, men målløst på Anfield. Sheyi Ojo kunne sendt Liverpool foran da han var oppmerksom på et tilbakespill og presset keeper til å klarere rett i ham og like utenfor mål. Jones blokkerte en avslutning i siste liten etter at Brannagan mistet ballen. Lussey hadde en avslutning i stolpen. Manchester Uniteds McNair var nærmest med skudd i treverket fra kloss hold. Kristoffer Peterson har vært et uromoment ute på venstresiden, mens Sheyi Ojo har klart seg godt i spissrollen. Manchester United spiller i en 3-5-2-formasjon.

46.min: Liverpool angriper mot The Kop.

48.min: Liverpool får corner, men skaper lite ut av situasjonen. Manchester United kontrer, men blir stoppet et godt stykke inn på Liverpools banehalvdel.

49.min: Wilson dribler før han blir lagt ned. Frispark fra par og tjue meter.

50.min: Wilson tar frisparket selv, og skrur ballen rundt muren. Perreira må strekke seg i full lengde for å avverge.

54.min: Williams får tilsnakk for en ureglementert takling.

55.min: Weir inn for Evans.

57.min: Lawrence drar av Brannagan. Avslutningen fra distanse reddes enkelt av Ward.

61.min: Liverpool med corner. Fint spill av hjemmelaget. ballen ender hos Jones som er nær ved å få avsluttet.

63.min: Peterson avanserer og spiller igjennom Wilson. Wilson er i offside, men Peterson blir lagt i bakken, og dommeren dømmer frispark. like utenfor 16-meteren.

64.min 1-0 LUSSEY: Lussey er iskald på frisparket og sender en hard markkryper i lengste hjørnet.

67.min: Ojo på vei forbi sin motspiller og går i bakken. Dommeren dømmer ikke frisparket.

68.min 1-1 LAWRENCE: Manchester United ruller opp. Weir kommer inn i feltet og legger tilbake. Der er Lawrence og kan score fra kloss hold.

69.min: Lawrence skyter igjen. Ward redder.

70.min: Ojo fosser inn i feltet. Ballen blir headet vekk. Rossiter får tak i andreballen og skyter høyt over.

74.min: Canos for Wilson. U21-debut for Sergi Canos.

78.min: McLaughlin spiller tversover til Canos. Spanjolen fyrer av fra langt hold. Ballen får en ekkel sprett. Manchester Uniteds keeper må gi en enkel retur, men er ikke truet.

80.min: Rothwell skyter over fra distanse.

80.min: Pelosi for Lussey.

82.min: Harrop får gult kort for å legge ned Pelosi på en kontring.

84.min: Ojo legges ned på en kontring. Ojo tar frisparket fort og spiller gjennom Canos. Spanjolen alene med keeper, men får ikke dratt av keeper.  Sisteskansen hiver seg og gir corner.

84.min: Jones vinner luftduellen på corner. ballen klareres på Manchester Uniteds 5-meter.

85.min: Pearson får gult kort for sen takling på Stewart.

88.min: Jankos skudd blir blokkert.

89.min: Yesil for Peterson.

90.min: McLaughlin blir stoppet av Harrop ved kanten av 16-meteren. Brannagan slår frisparket. Janko for stusset vekk ballen.

90.+2.min: Jones med håpløst skudd fra distanse. Ballen skrur vekk fra mål.

Sluttrapport: En underholdende kamp på Anfield endte til slutt 1-1. Manchester United hadde de største sjansene før pause, mens Liverpool skapte mest i 2.omgang. Harry Wilson kunne gitt Liverpool ledelsen fra et frispark i dt 50. minutt, men keeper strakk seg i full lengde og ga til corner. Jordan Lussey sende hjemmelaget foran fra frispark med en hard markkryper som gikk inn i lengste hjørnet. Få minutter etterpå utlignet United ved Lawrence. U21-debutant Sergi Canos kunne gitt Liverpool seieren. Sheyi Ojo tok et kjapt frispark. Canos var alene med keeper, og sisteskansen stoppet avslutningen. Ojo var stadig en trussel med sin hurtighet. McLaughlin viste gode takter på høyresiden etter pause. Kevin Stewart hadde noen fine inngripener defensivt.