Liverpool U21 - Manchester United U21 0-1

Liverpool U21 tapte i kveld 1-0 for Manchester United i semifinalen i det nasjonale sluttspillet. Avgjørelsen falt på et fantastisk langskudd like før pause.

Liverpools lag: Fulton, McLaughlin (Randall 67), Smith, Paez, Jones, Williams, Lussey, Peterson, Teixeira, Brannagan (Bijev 82), Dunn
Reserver: Ward, Maguire, Wilson

Jordan Rossiter har pådratt seg en  liten skade på trening, og er ikke aktuell for kveldens kamp.

Manchester Uniteds lag: Amos, Varela, James, Pearson, McNair, Ekangamene, Janko, Rothwell (Weir 57), Wilson (Harrop 83), Lawrence (Love 89), Pereira.
Reserver: J Pereira, Willock.

1.min: Liverpool tar avspark mot Anfield Road End.

1.min Gjestene får frispark like utenfor 16-meterhjørnet.

2.min: Dårlig frispark av Manchester United. Ballen går gjennom hele feltet, og Ryan McLaughlin klarerer.

4.min: Enorm tabbe av Brad Smith, som slår ballen rett til United-angriper James Wilson. Spissen setter ballen i stolpen alene med Liverpool-keeper Fulton.

7.min: Joe Rothwell skyter over etter et godt angrep av gjestene. Manchester United har startet kampen best.

12.min: Gjestene med to kjappe cornere. Ingen av dem gode.

12.min: God kontring av LIverpool, men United får klarert.

14.min: Liverpool roper på hands og straffe når Teixeira tar seg inn i feltet, men får ingenting.

18.min: Fulton fanger enkelt en United-avslutning som går via Paez.

22.min: Lawrence får gult kort for en stygg takling på Teixeira 25 meter fra mål.

24.min: Teixeira med et dårlig frispark, rett opp på Anfield Road End.

26.min: God forsvarsjobb av McLaughlin, som stopper Rothwell på vei inn i feltet.

27.min: Jack Dunn presser frem en corner. Dommer Oliver blåser for dytting på hjørnesparket.

30.min: Ryan Fulton med en flott redning nesten på streken, etter kaos i Liverpool-feltet i etterkant av en United-corner.

32.min: Lloyd Jones er nede med en skade. Det virker som det dreier seg om en vridning i høyrefoten. Det ser ikke bra ut for Liverpool-kapteinen.

35.min: Jones er tilbake på banen etter behandling, men halter.

40.min: Jordan Williams med en god blokkering på egen 16-meterstrek.

41.min: Paez må gi en corner.

42.min: Ryan Fulton tar det innoverskrudde hjørnesparket i fast grep.

43.min: God forsvarsjobb av Jordan Lussey, som løper opp et United-angrep.

44.min: 0-1 PEREIRA. Belgiske Andreas Pereira med et fantastisk langskudd fra 25 meters hold. Han skrur ballen opp i lengste kryss bak Fulton.

45.min: Jack Dunn med et hardt skudd fra 16 meter, men dessverre utenfor nærmeste kryss.

Et fantastisk langskudd av Andreas Pereira like før pause skiller lagene ved pause. Gjestene startet kampen best, men Liverpool kom etter hvert bedre med og hadde mye ballinnehav. Gjestene var imidlertid farlige på kontringer, og var på de farligste visittene foran mål. Det er derfor ikke direkte ufortjent at Manchester United leder 1-0 ved pause. Liverpool-kaptein Lloyd Jones pådro seg en skade etter en drøy halvtimes spill, men klarte heldigvis å fortsette kampen.

2.omgang:
46.min: Manchester United setter i gang annen omgang.

47.min: Tom Lawrence skaffer gjestene et frispark drøye 20 meter fra mål.

48.min: Lawrence skyter frisparket rett i Liverpool-muren.

49.min: Liverpool har lagt om til tre mann i backrekka i denne andreomgangen, og spiller 3-5-2 med Paez, Jones og McLaughlin bakerst.

56.min: Joe Rothwell er nede med en skade, og må forlate banen.

57.min: James Weir kommer inn for Joe Rothwell.

57.min: Peterson avslutter svakt etter en tabbe av en United-forsvarer.

57.min: Paez er er alt for sent inn i en takling nede ved hjørneflagget og får gult kort.

61.min: Svenske Peterson presser frem en corner.

62.min: Paez header rett på Amos, etter et godt innlegg fra venstre av Brannagan.

65.min: Lloyd Jones med en viktig inngripen i eget felt.

67.min: Lawrence skruer et skudd utenfor lengste stolpe.

67.min: Randall inn for McLaughlin.

68.min: Fulton med en strålende dobbeltredning på gode United-avslutninger.

72.min: Lussey lager frispark utenfor hjørnet av 16-meteren.

73.min: Amos fanger et innspill fra Peterson i retning Dunn.

80.min: Jack Dunn får gult kort for protester mot en dommeravgjørelse.

82.min: Bijev kommer inn for Brannagan.

83.min: En United-spiller ligger nede med skade, og må ha behandling.

83.min: United gjør et bytte. Harrop inn for Wilson.

85.min. Innbytter Bijev får en enorm sjanse til å utligne, men skyter over fra tre meters hold for nærmest åpent mål. Godt forarbeid av Peterson og Lussey.

87.min: Liverpool presser hardt for en utligning, og Manchester United har trukket alle mann bak ballen.

88.min: Amos holder et innlegg fra venstre.

88.min: Lawrence er nede med krampe, og må ha behandling.

89.min: Love kommer inn for Lawrence.

89.min: Teixeira skyter utenfor borte stolpe, etter hardt Liverpool-press.

90.min: Godt innlegg fra Smith. Bijev går opp i lufta. Corner for vertene. 5 minutter legges til.

90+3.min: Enda en United-spiller ligger nede med skade.

90+4.min: Peterson med en heading på et innlegg fra Jones, men Amos holder ballen. Liverpool presser knallhardt.

90+5.min: Fulton redder fra innbytter Harrop, som prøver seg fra skrått hold når United er på en sjelden visitt i Liverpool-feltet.

Manchester United kom på banen for å forsvare sin 1-0 ledelse etter pause, og det gjorde de med glans. Blant annet satte de frimerke på Joao Carlos Teixeira, og tok Liverpools playmaker fullstendig ut av kampen. Liverpool dominerte banespillet fullstendig de siste 45 minuttene, og presset stadig hardere for et utligningsmål. Det målet burde ha kommet i det 85.minutt, men innbytter Bijev sendte ballen opp på The Kop fra kloss hold når han fikk sjansen på nærmest åpent mål. Dermed blir det ingen finale for Liverpool i det nasjonale U21-sluttspillet i år heller. Manchester United ble for sterke i semifinalen, i år som i fjor.