Liverpool U21-Newcastle U21 5-2

Liverpool U21 slo Newcastle 5-2. En meget underholdende kamp på Anfield, som fort kunne og burde hatt langt flere scoringer. Dunn og Peterson scoret to hver, i en kamp hvor Smith storspilte.

Liverpool ble tidvis utspilt i førsteomgangen mot Blackburn da de sist var i aksjon forrige fredag. Laget var noe bedre i andreomgangen, men fortjente ikke mer enn det poenget de fikk med seg. Mot Peter Beardsley sitt mannskap fra Newcastle har Alex Inglethorpe valgt følgende elleve:

Mersin, Randall, Maguire, Paez, Jones, Rossiter, Smith, Brannagan, Peterson, Dunn, Kent (Bijev 72).

Benk: Baio, Fulton, Trickett-Smith.

Newcastle sitt lag:
Ainwick, Sterry, Williams, Bigirimana, Streete, Satka, Richardson, Kemen (Smith 73), Gilliead (Olley 77), Roberts, Aarons.

Benk: Mbabu, Mitchell, Quinn

Kampen på Anfield har avspark kl. 20.00, og du kan se den direkte på LFCTV. Dersom du ikke har den muligheten, kommer vi til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene.

1. omgang:

1. min: Kampen er i gang.

3. min: Rossiter med en glimrende ball inn til Smith. Han slår inn mot Kent, og Newcastle får så vidt avverget.

7. min: Brannagan sklir og mister ballen, og Callum Roberts plukker den opp. Han går på raid, vender opp inne i 16. meteren og skyter helt nede i venstre hjørnet. En flott scoring.

10. min: Dunn kjemper til seg ballen, avanserer et par meter og banker ballen i mål. Dunn er nå toppscorer for U21-laget denne sesongen.

13. min: Liveprool tar en kort corner, og ballen havner hos Kent ute på kanten. Han passerer to mann, stormer inn i feltet og serverer til Peterson foran mål. Liverpool har snudd det.

19. min: Aarons med en flott scoring. Liverpool får ikke klarert, Aarons holder unna Liverpool-forsvarne og avslutter med utsiden av venstrefoten inne i feltet. Dramatisk start på Anfield!

26. min: Mersin glipper ballen, men klarer å plukke opp returen før Newcastle-spilleren.

30. min: Liverpool vinner ballen høyt oppe i banen, men den siste ballen er litt upresis og dermed blir det ikke så farlig som det burde blitt.

35. min: 3-2! Paez med en flott heading etter corner - hans første mål for de røde, helt oppe i hjørnet.

43. min: Rossiter og Peterson med flott forarbeid, og kun flott forsvarspill fra Newcastle hindrer ny Liverpool-scoring.

Pause: En meget underholdende førsteomgang, der det fort kunne ha vært flere mål. Både på grunn av svakt forsvarsspill, men også mange gode angrep. Liverpool har skapt flere store sjanser, og burde ha scoret flere enn de tre de gjorde.

2. omgang:
46. min: Andreomgangen er i gang.

52. min: Peterson skyter fra 16 meter. Brukbart forsøk, og god redning av Ainwick.

54. min: Jones lander skeivt etter å ha headet på en corner og må ha behandling.

59. minutt: Rossiter med et forsøk fra langt hold på halv volley - treffer mål, men målvakten har ingen problem med å stoppe forsøket.

63. min: Liverpool spiller seg helt gjennom, og er to mot en med Newcastles målvakt - men linjemannen vinker for offside. Den er tvilsom.

72. min: Bijev kommer inn for Kent.

73. min: Smith kommer inn for Kemen.

76. min: Dunn scorer nesten med en kjempeheading, etter flott forarbeid av Brad Smith.

77. min: Olley inn for Gilliead.

78. min: Dunn og Smith kombinerer nydelig, men Smith bommer helt når han skal avslutte. Det hadde blitt en vakker scoring dersom avslutningen hadde vært bedre.

84. min: Brannagan prøver fra langt hold, og treffer toppen på tverrleggeren. Flott forsøk.

85. min: Peterson scorer sitt andre for kvelden. Glimrende forarbeid av Brad Smith, som finner Peterson som setter ballen i lengste hjørne på halvspretten.

90. min: En Newcastle-spiller lurer seg bak Jones og skyter i stolpen. Gjestenes venstreback setter ballen i mål, men blir vinket for offside.

90+3. min: Brad Smith med nytt glimrende forarbeid på venstrekanten. Han slår tilbake til Dunn, som setter inn sitt andre for kvelden.

Slutt:
Liverpool klatrer til topps i reservelagsligaen etter en meget underholdende kamp på Anfield. Brad Smith var glimrende, og sto bak mye av det de røde skapte. Inglethorpe sine menn scoret fem mål, men det kunne fort ha vært mange flere. Peterson og Dunn scoret to mål hver.