Liverpool U21 - Reading U21 1-2

Liverpool U21 gikk på sitt første tap i 2014. Jordan Lussey utlignet like før pause. Reading scoret et sent vinnermål. Jerome Sinclair spilte for første gang fra start for U21.

Liverpool U21: Mersin, Williams, Smith (Maguire 82), Paez, Jones [kaptein], Rossiter, Dunn, Chirivella (Trickett-Smith 83), Sinclair (Bijev 65), Lussey, Peterson.

Ubenyttede reserver: Firth, Randall.

Reading U21: Lincoln, Keown, Griffin, Timibola, Cooper, Hector, Stacey, Kuhl [kaptein], Taylor, Tanner (Shaughnessy 93) , Murombedzi (Cardwell 67).

Ubenyttede reserver: Hyam, Ward, Dickie.

Liverpool U21 møter Reading U21 på Anfield. Alex Inglethorpe gjør fire endringer på laget fra 4-0-seieren mot Wolverhampton.

Jerome Sinclair og Jordan Williams spiller for første gang fra start for Liverpool U21. De kommer inn for Stephen Sama og Villyan Bijev. Sama er på standby for Tyskland U20. Brad Smith har trent med førstelaget, men returnerer nå for U21. Venstrebacken kommer inn for Joe Maguire. Cameron Brannagan er på landslagsoppdrag med England U18. Han erstattes av Pedro Chirivella. Keeper Danny Ward er ikke med grunnet skade.

Fem av spillerne i startelleveren og fire av spillerne på benken kan fortsatt spille for U18.

Liverpool ligger på 2. plass i U21 Premier League med kun fire poeng opp til ligaleder Fulham som har tre kamper mer spilt. Reading er nummer 19 av 22 lag.

Jordan Williams og Brad Smith vil bekle backene, mens Jordan Rossiter og Pedro Chirivella danner den sentrale midtbanen. Jordan Lussey vil bli liggende bak Jerome Sinclair på topp. Jack Dunn og Kristoffer Peterson får kantrollene.

2.min: Jones legger ned Taylor som er ned ved å komme igjennom.

3.min: Tanner smeller frisparket himmelhøyt over.

3.min: Lussey mister ballen etter å ha fått ballen fra Mersin fra målsparket.. Tanner er på vei mot mål, men Paez setter en fantastisk takling.

7.min 0-1 HECTOR: Corner i mot ender med at Tanner seg inn i feltet før han slår inn. Lussey er passiv i presset. Mange røde i feltet, men Hector kan nærmest uforstyrret bredside ballen i mål.

8.min: Jack Dunn fyrer av fra distanse. Keeper Lincoln må gi retur, men ingen røde påpasselig frempå.

10.min: Peterson kommer til dødlinja og legger inn. Lincoln plukker etter å ha fumlet litt.

12.min: Flott pasning fra Rossiter. Williams på vei, runder sin mann og avslutter. Keeper avverger.

17.min: Rossiter spiller frem. Sinclair vender opp og avslutter fra 16-meteren. Høyt over.

18.min: Tanner inn i Liverpools straffefeltet. Brad Smith er sterk i kroppen og vinner ballen. Tanner går over ende, men ikke straffe.

19.min: Innlegg fra dypet. Taylor header. Mersin redder enkelt.

21.min: Sinclair spiller ut til Dunn. Kantspilleren smeller til. Ikke langt utenfor bortre stolpe.

23.min: Dunn klarerer Coopers heading etter corner.

30.min: Rolig periode i kampen nå.

33.min: Keown legger inn bak Liverpools backrekka. To Reading-spillere nær ved å være først på ballen.

34.min: Rossiter spiller på tvers i eget straffefelt etter et målspark. Reading-spiller kaster seg og bryter ballbanen, men får ikke kontroll. Ballen over dødlinja.

36.min: Frispark for. Dunn skyter over fra distanse.

39.min: Paez bryter foran Taylor.

41.min: Taylor smeller til. ikke langt utenfor nærmeste stolpe. Mersin har trolig kontroll.

42.min 1-1 LUSSEY: Liverpool vinner ballen midt på Readings banehalvdel. Sinclair spiller til Dunn, og tilbake på tvers til Rossiter. Skuddet blokkeres. Lussey setter inn returen.

45.min: Dunn skyter over.

Pauserapport: Det står 1-1 mellom Liverpool og Reading på Anfield. Liverpool har hatt en skuffende omgang hvor de har slitt mot et meget godt organisert bortelag som har presset høyt. De røde har manglet intensitet i spillet sitt. Reading startet best og tok ledelsen i det 7. minutt etter passivt forsvarsspill av de røde. Alex Inglethorpes mannskap har kommet sterkere tilbake. Jordan Williams hadde en stor sjanse før Jack Dunn misbrukte to muligheter. Jordan Lussey utlignet like før pause da Liverpool utnyttet en feil på Readings midtbane.

2.omgang:

46.min: Liverpool angriper mot The Kop.

48.min: Peterson kommer inn i feltet og prøver å plasserer ballen i nettmaskene, men utenfor.

48.min: Reading-spiller spiller rett til Sinclair etter målspark. Sinclair passer til Lussey som er igjennom, men setter ballen i innsiden av stolpen. Ballen triller nesten langs streken, men ruller ikke i mål.

50.min: Liverpool vinner andreball. Rossiter fyrer over fra distanse.

52.min: Peterson jobber seg inn i feltet. Skyter fra spiss vinkel. Enkelt for keeper.

53.min: Hector vender opp og slår inn. Tanner stikker frem og setter ballen i mål. Korrekt avblåst for offside.

54.min: Keown slår inn. Mersin fomler til corner.

56.min: Murombedzi kommer frem på høyre og smeller til fra distanse. Like over.

58.min: Dunn spiller til Peterson. Svensken lemper over mål.

60.min: Lang ball inn i feltet. Mersin er påpasselig ute og plukker.

65.min: Bijev for Sinclair.

67.min: Cardwell for Murombedzi.

68.min: Innlegg inn i feltet. Stacey legger tilbake. Tavlor fyrer over. Brukbar mulighet.

71.min: Stacey avanserer før han skyter utenfor bortre stolpe.

79.min: Bijev får slått hardt inn, og det ser ut til å bli en stor mulighet for hjemmelaget. Dommeren blåser for offside.

80.min: Gjennomspill. Hector får akkurat klarert foran Dunn.

81.min 1-2 CARDWELL: Ball inn i bakrommet. Jones og Paez ligger høyt i banen. Paez rekker ikke tilbake. Cardwell setter ballen lavt i mål ved bortre stolpe.

82.min: Maguire for Smith.

83.min: Trickett-Smith for Chirivella. Trickett-Smiths andre kamp for U21.

85.min: Jones skyter fra meget langt hold. Ballen skifter retning i en Reading-forsvarer og til corner.

87.min: Kuhl med gjennomspill. Stacey får avsluttet under press fra Paez. Mersin avverger.

90.+3.min: Shaughnessy for Tanner.

90.+3.min: Bjev slår inn. Trickett-Smith får ikke skikkelig treff i feltet. Uheldig.

90.+3.min: Dunn fyrer utenfor fra langt hold.

Sluttrapport: Liverpool U21 gikk på sitt første tap i 2014. Liverpool slet mot et organisert lag i 1.omgang, og lagene gikk til pause med 1-1. Reading tok ledelsen i det 7. minutt, før Jordan Lussey utlignet like før fløytesignalet. Liverpool startet bedre i 2.omgang. Jordan Lussey kunne sendt Liverpool foran i det 48. minutt, men avslutningen traff innsiden av stolpen. Alex Inglethorpes mannskap tok foten litt av pedalen. Reading skapte flere farligheter, før innbytter Cardwell scoret seiersmålet.