Lovren kommer seg ikke til USA

Dejan Lovren får ikke vært med på Liverpools USA-turné, og må trene med U21-laget på Merseyside. Stopperen fikk ikke visum i tide.

Etter planen skulle Dejan Lovren fly til New York i går, og slutte seg til sine nye lagkamerater. Han har selv snakket om hvor viktig det er å delta på sesongoppkjøringen sammen med lagkameratene, men må nå bli igjne på Merseyside.

 

Kroaten ble Liverpools dyreste forsvarsspiller noensinne da Brendan Rodgers endelig fikk sin mann i forrige uke. Nå må han heller trene sammen med U21-laget.

 

- Dessverre klarte jeg ikke å få visum med en gang, og derfor kan jeg ikke slutte meg til lagkameratene mine i USA. Jeg synes det er leit, sier Lovren til den kroatiske avisa Sportske Novosti.

 

- Det er så klart ikke bra at jeg ikke blir med på lagets forberedelser i USA, men jeg har nok av dager frem til de returnerer fra turnéen. Jeg vil trene med U21-laget i Liverpool, og Brendan Rodgers vil sende meg et treningsprogram.
 

Det tidligste røde supportere vil kunne se Dejan Lovren i den røde drakta blir dermed mot Borussia Dortmund 10. august - en uke før ligastart.