Lovren snakker ut

Dejan Lovren sier at han allerede har hodet i Liverpool, og er frustrert over manglende ambisjoner i klubben. Tror ikke Southampton vil få £25 millioner.

Liverpool har allerede fått to bud avslått på Dejan Lovren, og kroaten har ingen planer om å returnere til Southampton. Han ønsker å følge Rickie Lambert og Adam Lallana til Merseyside.

 

- Liverpool sendte budet, og klubben har ikke informert meg. Ikke en gang om det påfølgende budet fra Liverpool, og det er ikke riktig. Jeg fant ut om budene fra andre folk, og det skuffet meg. Jeg innså at jeg ikke har noen grunn til å bli i Southampton, sier han til Sportske Novosti.

 

- Slik det er nå så vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre, og jeg liker det ikke. Det var utrolig at det var et bud på meg for £20 millioner for et par dager siden. Det skjedde på morgenen, og på kvelden sa klubben at jeg ikke var til salgs. For å være ærlig har jeg allerede hodet mitt i Liverpool.

 

Lovren er frustrert over det som skjer i Southampton, som allerede har mistet manager Mauricio Pochettino til Tottenham, Luke Shaw til Manchester United, og Adam Lallana og Rickie Lambert til Liverpool.

 

- Jeg ville gledelig blitt i Southampton dersom klubben hadde noen ambisjoner, og dersom de holdt på nøkkelspillerne. Ikke en gang Liverpools bud ville overtalt meg dersom det var slik. Da jeg bestemte meg for å gå til Southampton var mange overrasket, men jeg dro fordi folkene i klubben hadde store ambisjoner. De forsikret meg om prosjektet. Den tidligere styreformannen Nicola Cortese og Pochettino overbeviste meg, og ga meg en utrolig tillit.

 

- Da jeg begynte å trene her forsto jeg at de hadde et veldig godt lag. De lovet å kjøpe to spillere til, og kjøpte Osvaldo og Wanyama, som er store spillere. Målet var å kvalifisere seg for europa, og i det minste komme i Europa League.

 

Cortese forlot Southampton i januar.

 

- Ingen visste hvem som skulle ta over klubben, og en ble mistenksom. Jeg spurte Mauricio hva som skjedde, og han kunne ikke si om han kom til å bli eller ikke, eller love noe om investeringer i klubben de neste fem eller seks årene, med å kjempe om en Champions League-plass, gjøre nye kjøp eller beholde spillere. Det var på grunn av det jeg hadde kommet til Southampton. Da styreformannen dro og Pochettino også skulle gå, så tidlig som april, forsto jeg at alt hadde falt sammen.

 

Lovren scoret kampens eneste mål da Southampton gjestet Anfield forrige sesong.

 

- Liverpool er en av de største klubbene i verden. Bare Real Madrid har like mange supportere rundtom i verden. Sist jeg spilte på Anfield fikk jeg frysninger da jeg hørte You’ll Never Walk Alone, og ønsker å høre den hele tiden. Southampton krever nå £25 millioner, men jeg tror ikke de vil få det.