Lovren tror fansen blir avgjørende

Liverpool-stopper Dejan Lovren føler seg sikker på Champions League-avansement.

– Jeg vet at vi tapte 1-0 i Basel, men det blir ikke enkelt for dem på Anfield. Vi kan oppnå store ting med støtten fra The Kop, sier Lovren til Liverpools offisielle hjemmeside.

Les også: Allen ønsker ikke Olympiakos-reprise

Liverpool må slå Basel på et fullsatt Anfield i kveld. Lovren skryter av sveitsernes gode enkeltspillere, men kroaten føler seg trygg på at det er rødtrøyene som kan juble for avansement når sluttsignalet lyder i kveld.

– Det blir en vanskelig kamp. Vi må vinne, men jeg er sikker på at vi kommer til å score. Basel har et kvalitetslag med gode enkeltspillere, men vi skapte mange sjanser i Sveits uten å score. Jeg har tro på laget og fansen. Vi kan klare det, sier 25-åringen.

Les også: Basel gleder seg til skjebnekampen

Lovren ble Liverpools dyreste forsvarsspiller gjennom tidene da han kom fra Southampton for 20 millioner pund i sommer, men kroaten har slitt med å overbevise i den røde drakten. De siste kampene har derfor Kolo Touré vært foretrukket foran ham som Martin Skrtels partner i midtforsvaret.

– Jeg visste allerede da jeg kom at det ville være stor konkurranse om plassene her. Ingen er garantert en plass på laget, men jeg jobber hardt og gir 100 prosent i kamp og på trening. Jobben min er å være klar når manageren trenger meg, avslutter Lovren overfor Liverpoolfc.com.