Ludogorets U19 v Liverpool U19 0-3

Komfortabel seier for Liverpool etter scoringer av Sheyi Ojo (2) og Jerome Sinclair. De røde må trolig slå Basel med to mål i siste kamp for å gå videre til cupspillet.

Mens Ludogorets ga Liverpool kamp til døra i første kamp på Anfield i Champions League, og nervene er til å ta å føle på før kampen i kveld i Sofia, er Liverpool U19 store favoritter mot sine likesinnede i ettermiddag.

Den «nye» klubben Ludogorets har ikke en like sterk junioravdeling som seniorlag, og fire kamper i UEFA Youth League, med de samme klubbene som er i gruppespillet i Champions League, har gitt null poeng og 0-18 i målforskjell. I hjemmekampen i september vant for eksempel Liverpool med 4-0.

Etter fire spilte kamper har Basel og Real Madrid ni poeng, og Liverpool seks poeng.

Liverpools lag: Fulton, Whelan, Hart, Cleary, Maguire, Rossiter, Chirivella (O'Hanlon 80), Canos, Ojo, Wilson (Kent 76), Sinclair (Marsh 84)  Reserver: Firth, Polgar

Ludogorets: Gospodinov, Lyobomirov, Tsvyatkov, Kirilov, Dimitrov, Kerchev, Mihaylov, Aleksandrov, Georgiev, Kanchev, Petrov: Reserver: Tsenov, Dzhamov, Gergov, Petrov, Stanimirov, Kovachev, Yusufov

1.omgang:

Ifølge Liverpool Echo spiller Canos og Ojo på flankene, med Wilson bak Sinclair i midten. Kapteinen Rossiter og Chirivella de to sentralt på midten.

10.min: Liverpool får sin første sjanse da backen Sam Hart slår inn, keeper fomler og ballen havner hos Wilsom, men han skyter utenfor.

16.min: Harry Wilson igjen, denne gang med et skudd fra 20 meter som går over.

27.min: 0-1: Sheyi Ojo gir Liverpool en fortjent ledelse med en pen heading etter innlegg fra Pedro Chirivella.

32.min:
Nye sjanser for Wilson og Rossiter. Liverpool dominerer stort.

45.min: Ojo skulle ha doblet ledelsen, etter veggspill med gode Jordan Rossiter.

Pause: Rapportene forteller at Liverpool skulle ha ledet langt mer enn 1-0 ved pause.

50.minutter: Ingen flere sjanser å snakke om, men Ludogorets har vist noe bedre takter etter pause. Det meldes om kaldt vær i Sofia.

57.min: 0-2: Jerome Sinclair stusser en corner fra Chirivella videre med hodet og i nettet.

70.min:
Ojo og Sinclair med nye sjanser.  Gult kort for Wilson.

80.min:  Kent kommer inn for Wilson.

81.min: Ludogorets har sin første sjanse i kampen, men skudd over.

82.min: Sergi Canos skaffer Liverpool strafe etter et godt raid, men misser så forsøket fra 11 meter.

84.min:  O'Hanlon kommer inn for Chirivella.

85.min: 0-3: O'Hanlon er umiddelbart involvert da han finner Canos, som igjen legger inn til Sheyi Ojo som kan score fra kort hold.

88.min:  Will Marsh kommer inn for Sinclair.

Slutt: Transportetappe for Liverpool, hvor man hadde sjanser nok til å ha vunnet langt mer. Basel beseiret Real Madrid i den andre kampen med 3-2, og rask hoderegning sier da (vi forutsetter at Real slår Ludogorets i siste kamp), at Liverpool må vinne med to mål mot Basel i siste kamp for å gå videre til cupspillet i UEFA Youth League.