Må finne tilbake til fort Anfield

Brendan Rodgers håper at det kan snu for de røde etter uavgjort mot Ludogorets, at man finner formen, og det gjelder ikke minst hjemme på Anfield.

- Jeg ønsker bare at vi skal finne tilbake til formen, sa manageren på dagens pressekonferanse.  – Det var behov for å spille bedre på Anfield da jeg kom hit, og det var noe vi greide å rette på over lang tid. Nå må vi få det tilbake.

- Hver kamp på dette nivået er vanskelig. Stoke har hatt to gode resultater på bortebane, de vant mot Manchester City og mot Tottenham. De vil se fram til å komme hit og prøve å få et bra resultat.

- Mark Hughes har gjort en utmerket jobb siden han kom dit, det var ikke lett å ta over etter Tony Pulis. Han har vært i stand til å få inn sin stil og sin måte å arbeide med laget på.

- De har vist at de er et vanskelig lag å bryte ned og slå. Vi forventer en virkelig tøff kamp i morgen, men vi spiller hjemme på Anfield og vi forventer alltid å gjøre det bra hjemme, uansett hvem vi spiller mot.

- Dette er en annerledes utfordring for oss. Alt har vært tjo og hei og fremgang de siste 18 månedene, men nå er forutsetningene annerledes.

- Vi er nødt til kun å fokusere på hva som skjer her og nå. Etter forrige kamp sa jeg til spillerne at det som har skjedd tidligere i sesongen er historie. Vi har ikke hatt noen god periode så langt, men la dette være starten på en.