Mål av Coady

Conor Coady scoret Sheffield Uniteds ledermål i 1-2-tapet mot Notts County. Fabio Borini spilte 75 minutter. Innhopp for Suso. Ingen debut for Ryan McLaughlin.

Conor Coady scoret sitt andre mål for Sheffield United da han sendte Yorkshire-laget i ledelsen allerede i det 2.minutt i bortemøtet med Notts County. Hjemmelaget snudde imidlertid til 2-1-seier. Coady spilte samtlige minutter.

Almería tapte hele 1-6 borte mot Atheltic Bilbao. Baskerne ledet 4-1 da Suso ble byttet inn i det 67. minutt.

Fabio Borini spilte de første 75 minuttene for Sunderland i 4-1-seieren mot Fulham på Craven Cottage.

Jack Robinson var på banen samtlige minutter i Blackpools 0-2-tap hjemme mot Middlesbrough. Venstrebacken pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen

Ryan McLaughlin fikk ikke debutert for bunnlaget Barnsley fordi kampen mot Charlton på The Valley ble utsatt på grunn av overvann på banen.

Craig Roddan var ubenyttet reserve for Accrignton Stanley i 3-3-kampen hjemme mot Newport.

Pepe Reina er ikke aktuell til Napolis bortekamp mot Verona i morgen grunnet skade.