Mål av Dhanda

Yan Dhanda scoret ett mål og sto for to målgivende da England U17 beseiret Island U17 5-1 i første kamp i Åpent nordisk mesterskap i Danmark. Herbie Kane var kaptein for England.

Yan Dhanda sendte England U17 i føringen mot Island U17 med et skrudd skudd i øverste kryss fra kanten av 16-meteren i det 25. minutt. Trent Arnold var involvert i forarbeidet til scoringen.

Tolv minutter senere la Dhanda ballen til rette for Leicesters Admiral Muskwe som sendte ballen forbi Islands keeper fra spiss vinkel.

Like etter pause ble Dhanda ble forhindret fra sin andre nettkjenning. I det 49. minutt kom han frem på venstre og spilte inn til Marcus Edwards. Tottenham-spissen avsluttet strålende til 4-0 fra like innenfor straffefeltet.

Yan Dhanda ble byttet ut i det 62. minutt. Kaptein Herbie Kane gikk ut seks minutter etter pause. Trent Arnold spilte samtlige minutter.

England møter Finland i dag, før gruppespillet avsluttes mot Sverige på torsdag.