Mål av Ibe

Ibe nettet et flott mål for Derby i 2-1-seieren borte mot Watford. Coates på benken for Sunderland etter skade. Spillefri for Origi. Ilori tilbake i trening. Innhopp for Alberto og Aspas.

Jordon Ibe var tilbake i startoppstillingen og sendte Derby i føringen med et flott skrudd skudd i det 39. minutt (se video). Gianni Munari utlignet for Watford, før Craig Bryson sikret Derby alle poengene knappe ti minutter før slutt. Ibe ble byttet ut i det 74. minutt. Derby topper The Championship foran til Liverpools ligacupmotstander Bournemouth.

Andre Wisdom fikk en stri dag på jobb med West Bromwich i bortetapet for Chelsea.  Chelseas ledermål kom etter passivt forsvarsspill ute på høyrebackens side. De suverene ligalederne vant til slutt 2-0. Wisdom var på banen hele kampen.

Sebastian Coates er klar av sin lårskade. Midtstopperen satt på benken hele kampen da Sunderland spilte målløst borte mot Leicester.

Oussama Assiadi var ubenyttet reserve for Stoke i 1-2-tapet hjemme for Burnley.

Joao Carlos Teixeira så fra benken at Brighton spilte 3-3 borte mot Norwich.

Lille og Divock Origi har spillefri denne helgen. Hjemmemøtet med Evian er flyttet til 7.januar grunnet Davis Cup-finalen i tennis.

Tiago Ilori har begynt å trene individuelt etter muskelskaden han pådro seg i begynnelsen av oktober, men er ikke aktuell for Bordeaux til morgendagens kamp mot Marseille.

Luis Alberto ble byttet inn i det 86. minutt i Malagas 1-3-tap mot Atlético Madrid på Vicente Calderon.

Rafa Paez satt på benken da Bologna spilte 1-1 borte mot Spezia i italiensk Serie B.

Iago Aspas kom inn i for Sevilla i det 73. minutt på stillingen 4-1 til Barcelona. Sluttresultatet ble 5-1. Lionel Messi (3), Ivan Rakitic og Neymar nettet for Barcelona, mens scoringen til Sevilla var et selvmål av Jordi Alba.