Mål av Suso og Borini

Suso scoret et vakkert vinnermål for Almería. Fabio Borini nettet fra straffemerket og sto for målgivende i storseier mot Cardiff.

Suso nettet vinnermålet for Alméria i 2-1-seieren borte mot Espanyol. Scoringen var et perlemål og kom på frispark. Midtbanespilleren skrudde ballen vakkert over muren og ned i hjørnet bak keeper. Suso ble byttet inn i det 55. minutt da Espnayol ledet 1-0 og hadde blitt redusert til ti spillere.

Sunderland vant 4-0 mot Cardiff og tok seg opp over nedrykksstreken. Fabio Borini sendte Sunderland opp i 2-0-ledelse med scoring fra straffemerket i det 45. minutt. Italieneren sto for målgivende med en gjennombruddsball til nordøstklubbens tredje scoring. Borini var på banen hele kampen.

Krisztian Adorjan var ubenyttet reserve da Groningen beseiret Roda 2-1 borte.