Mange supporterfester til helgen

Det har vært en kjempesesong for oss røde. Siste runde spilles søndag og uansett om du er i Liverpool eller i Norge så skal sesongen feires denne helgen. Sjekk oversikten her.

Dersom du er i Liverpool i helgen i forbindelse med siste serierunde, arrangeres det som vi tidligere har nevnt flere legendekvelder.

FREDAG
Fredag kveld er det klart for Barnes, Hamann og Evans når organisasjonen til tidligere spillere, 5Times, arrangerer sin End Of Season Party.

Dette skjer på East Village Arts Club i Seel Street, med Roy Evans, Alan Kennedy, Phil Neal, Dietmar Hamann og John Barnes til stede. Prisen er £20 for vanlig billett, £45 for VIP som inkluderer møte med legendene, og £12 for ungdomsbillett (14-17 år).

Opplegget starter klokka 19.00, og er ferdig klokka 23.00. Billetter kan kjøpes på denne linken. Dersom du bruker koden "Rag20" vil du få 20% avslag.

LØRDAG
Lørdag kveld er Boot Room på Anfield stedet, med Jan Mølby, Darren Farley og James Walsh fra bandet Starsailor. Dansken vil snakke om sine 12 år i klubben, og dagens situasjon. Prisen er £45, og inkluderer en velkomstdrink og treretters middag. Billetter kan kjøpes på denne linken, eller telefon +44 1512637744. Dersom du oppgir koden «LFCJM20» vil du få rabatt på 20% dersom du er medlem i supporterklubben.

På restauranten Matou (Pier Head) har Tage Herstad er opplegg med John Aldrigde, Ronnie Whelan og Jan Mølby. Dette skjer i tidsrommet 14.30-18.00 og koster £40 pr stk. Det inkluderer middag (buffet).
Påmelding på telefon: 00 44 7753 121320.

SØNDAG
Hvorfor ikke starte dagen med «Soccer in the City»? Tourguide Peter Carney er selvsagt tvers igjennom rød selv og i tillegg interessert i både byens og lagets historie. Dette er en unik mulighet til å kunne forstå både LFC og fotballbyen enda bedre. Sjekk mer info her.

Sentrum Scene forvandles til ”Norges største røde fotballpub” i forbindelse med ligaavslutningen mot Newcastle. Det perfekte alternativet til smekkfulle puber! Ingen aldersgrense - ta med store og små og bli med på en stor, rød supporterfest når klubbens kanskje viktigste kamp på 24 år skal spilles. Det skal trekkes ut signerte effekter og det blir salg av de nye draktene fra KopShop.no, samt god mat og drikke naturligvis.

Dørene åpner kl. 14.30. Kampstart kl. 16.00.
Fri entré. 18 år leg. i hovedsal. Fri alder på galleriet.
Arrangementet er et samarbeid mellom Liverpool FC Supporters Club Norway, Liverbirds Oslo og Sentrum Scene.

Supporterfest på O'Learys: TV2 og SBF inviterer alle supportere av britisk fotball velkommen fra kl. 14.00. TV2 sender live fra O'Learys i forkant, pausen og i etterkant av kampen. Mer info her.