Mario småskadet under oppvarmingen

Før kampen var det usikkert om Mario Balotelli i det hele tatt kunne spille i kveld, men målscoreren ristet av seg en liten kneskade og bidro til avansement til kvartfinalen i ligacupen.

Italieneren fikk en vridning i kneet under oppvarmingen, og han ble testet av støtteapparatet før kampen. Colin Pascoe, assistentmanageren, sier det ikke dreier seg om noe seriøst.

– Vi måtte undersøke ham. Under oppvarmingen merket han noe i kneet sitt, for knottene satt fast i bakken. Så han ble sendt til fysioterapeuten for å sjekke om kneet hans var bra, forklarer han.

– Har jobbet veldig hardt

Det var bra nok til å få grønt lys. Og spissen brukte ikke engang ti minutter på å score sitt første Liverpool-mål siden Champions League-åpningen mot Ludogorets i september.

– Som alle fikk se, så kom han inn, og kneet hans så bra ut. Han jobber hardt på trening og fikk belønningen ved å komme inn og få scoringen sin. Han har trent utrolig hardt, så jeg er glad han fikk målet, sier Pascoe.

– Han er en ung spiller, han har et vanvittig talent, og han har lyst til å jobbe med bevegelsene sine og trene på avslutninger. Han ønsker å gjøre det på hver eneste treningsøkt, så det er herlig å se at han får en scoring.