Marsh ser frem til Villa-kampen

Førstelagstrener Mike Marsh ser frem til lørdagens kamp mot Aston Villa, og håper at Liverpool klarer å følge opp det gode resultatet mot Tottenham i forrige kamp.

- Denne uken har vi hatt mulighet til å hente noen unge spillere fra akademiet ned til Melwood. Vi har hatt en liten treningsgruppe, men vi har hatt 6-7 unge gutter som har trent sammen med oss, forteller Marsh til Liverpoolfc.com.

- De spillerne som har vært opptatt med landskamper har gjort det svært bra. Resultatmessig har det vært veldig bra. England fikk et positivt resultat, og det gjorde Wales og Kroatia også. Så totalt sett har det vært veldig bra.

- Rickie Lambert har funnet seg veldig bra til rette i Liverpool. Jeg her henrykt over at han fikk en målgivende pasning for England denne uken, og dermed på mange måter var med å avgjøre kampen. Han har trent veldig hardt, og fortjente virkelig det.

- Han har gjort det bra når han har kommet inn fra benken for oss. Han har skapt sjanser for andre, og har prestert veldig bra.

- Seks poeng på de tre første kampene er greit. Vi har hatt en vanskelig start. Southampton hjemme er alltid tøft, med mange nye spillere på begge lag. Vi spilte ikke opp mot vårt beste mot Manchester City, men slo tilbake og vant overbevisende over Tottenham.

Helgens motstander, Aston Villa, er ubeseiret på sine tre første kamper i årets Premier League.

- De har fått en god start. De har slått Stoke og Hull, og de er altlid vanskelige motstandere for oss i måten de spiller på. De liker å spille kontringsfotball, og jeg tror de er et bedre bortelag enn hjemmelag. Det blir en ny vanskelig kamp for oss i helgen.

- Jeg tror Roy Keane som førstelagstrener har hatt en positiv innvirkning hos Villa. Han har plenty med erfaring som spiller og manager, og resultatene deres har blitt bedre.

- De har også fått et par nye spillere inn i løpet av sommeren, og har dermed forbedret troppen sin. Personlig mener jeg de har befunnet seg i en falsk ligaposisjon de par siste årene. De har et veldig ungt lag, som har fått mer rutine, og jeg tror de vil forbedre seg denne sesongen og komme høyere på tabellen enn de har gjort det par siste årene.

Man må tilbake til 2010 for å finne sist Liverpool vant over Aston Villa på Anfield.

- Vi må bare fortsette å spille på samme måte som mot Tottenham. Vi vet det blir en veldig vanskelig kamp, hvor vi må være tålmodige og jobbe hardt.

- Det kan hende vi stiller med et par nye fjes på lørdag. Det avhenger av skadesituasjonen. Jeg tror vi får se en eller to spillere som fansen ikke har sett i aksjon på Anfield før.