McDermott ferdig i Birmingham

Tidligere Liverpool-spiller Terry McDermott er ferdig i jobben som assistentmanager i Birmingham City.

Birmingham bekrefter at assistentmanager McDermott og førstelagstrener Derek Fazackerley er blitt enige med klubben om å avslutte arbeidsforholdet.

Duoen var ikke å finne på benken da Birmingham slo Blackpool 2-1 i helgen.

- Vi tre har sammen hatt diskusjoner i rolige former, der vi fant ut at det var i alle parters beste interesse at Terry og Derek forlot klubben, siteres Birmingham-manager Lee Clark av The Guardian.

- Dette var ikke en avgjørelse tatt av styret, som har vært veldig støttende, men en konklusjon Terry, Derek og jeg kom frem til etter våre samtaler. Jeg har kjent Terry og Derek i mange år, og vi vil fortsatt være gode venner. Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke dem for deres lojalitet, vennskap og arbeidsinnsats i min tid som manager både i Huddersfield Town og Birmingham City, fortsetter Clark.

McDermott, som vant Europacupen tre ganger med Liverpool som spiller, og Fazackerley, som jobbet sammen med Kevin Keegan da han ledet England, var begge en del av staben i Newcastle da Clark spilte der.

McDermott ble Clarks assistentmanager i Huddersfield, etter at Clark ble manager der i desember 2008. Duoen fikk sparken i Huddersfield i februar 2012, men Clark hentet McDermott til Birmingham da han fikk managerjobben på St Andrews i juni samme år.