McLaughlin triumferte over Robinson

Ryan McLaughlin debuterte for Barnsley i The Championship, og trakk det lengste strået mot Blackpool og Jack Robinson.

McLaughlin gjorde en meget god kamp for Barnsley, som vant 2-0. Både han og Jack Robinson spilte hele kampen. Venstreback Robinson pådro seg gult kort for protester på vei inn i garderoben til pause, etter at vertene tok ledelsen på straffespark på overtid i første omgang. Barnsley økte til 2-0 bare noen minutter ut i annen omgang, noe som altså ble sluttresultatet.

Andre Wisdom ble skadet og byttet ut etter 73 minutter da Derby slo Brighton 1-0 hjemme på Pride Park. Avgjørelsen falt tre minutter senere, da Patrick Bamford ble matchvinner.

Oussama Assaidi ble byttet ut etter 72 minutters spill da Stoke tapte 1-0 for Crystal Palace på bortebane i Premier League. Jason Puncheon ble matchvinner med en scoring seks minutter ut i annen omgang.

I League One fikk Conor Coady et sent innhopp for Sheffield United i hjemmekampen mot Bradford City. Midtbanespilleren entret banen i det 88.minutt av oppgjøret, som endte 2-2.

Craig Roddan var ikke i kamptroppen til Accrington Stanley, som vant 2-1 over Cheltenham på bortebane i League Two.

I den nederlandske toppdivisjonen ble Krisztian Adorjan byttet ut 72 minutter ut i Groningens bortekamp mot RKC Waalwijk. På det tidspunkt ledet gjestene 1-0, men et straffespark for vertene i det 82.minutt sørget for 1-1 og poengdeling.