Mignolet vil ha videodømming

Simon Mignolet taler varmt for videodømming etter West Hams kontroversielle utligningsmål på Boleyn Ground i går.

- Det var veldig viktig at vi la utligningsmålet kjapt bak oss. Det var fortsatt 45 minutter som gjenstod, hvor vi kunne spille for å få det resultatet vi var ute etter, sier Mignolet til Liverpoolfc.com om West Hams kontroversielle utligningsmål på overtid i første omgang.

- Noen ganger kan slikt bli liggende å svirre i bakhodet på deg personlig, og på hele laget, i resten av kampen. Personlig hjalp det meg at jeg måtte i aksjon like etter avspark i annen omgang. Det hjalp meg til å gjenvinne fokus og glemme det som hadde skjedd.

- Jeg tror alle så klart at jeg skulle hatt frispark da jeg fanget ballen. Jeg fordømmer aldri en dommeravgjørelse, for jeg vet hvor vanskelig jobben deres er, men jeg synes dette var et godt eksempel på hvorfor vi behøver å begynne med videodømming i kamper for å hjelpe dommerne i situasjoner som denne.

- Jeg tror diskusjonen mellom linjemannen og dommeren etter hendelsen tok lenger tid enn det ville ha tatt å komme til en avgjørelse via videodømming. Konsekvensene av et feil idømt mål veies opp av den ekstra tiden det tar. Heldigvis ble ikke denne hendelsen avgjørende for kamputfallet.

- Hadde vi spilt uavgjort eller tapt kampen ville vår gode seiersrekke blitt stoppet, og vi ville mistet to poeng som ville ha vært et stort tilbakeslag mentalt. Nå betyr dette bare ett mål ekstra sluppet inn og en kamp mindre uten baklengsmål.

- Du vet det er vanskelig å spille på bortebane i Premier League. Spesielt når du møter et formlag som West Ham, som har oppnådd flere gode resultater de siste ukene. Så etter kampen var jeg veldig godt fornøyd med responsen og mentaliteten vi viste, både individuelt og som lag, for å få et godt resultat.

- Alle kamper er viktige på dette stadiet av sesongen, og med denne seieren holdt vi seiersrekken gående. Tre poeng er alt som betyr noe i kamper som dette.

Som de andre Liverpool-spillerne ser nå Mignolet frem til søndagens kamp mot Manchester City.

- Det er en stor begivenhet å se frem til. Vi skal forberede oss på samme vis som vi har gjort hele sesongen. Vi vil forsøke å gjøre vårt beste igjen i helgen, og levere en god prestasjon.