Mignolets første start på tre uker

Simon Mignolet starter en Liverpool-kamp for første gang på tre uker i morgen kveld, etter å ha blitt vraket til fordel for Brad Jones i matchene mot Manchester United, Bournemouth, Arsenal og Burnley.

En lårskade på Brad Jones har gitt Mignolet en ny sjanse til å bli Anfield-klubbens ubestridte førstekeeper. Liverpool Echo tror imidlertid at Brendan Rodgers vil være i markedet etter en ny keeper i januar.

- Det er alltid vanskelig å akseptere at du mister plassen din til å begynne med, men så får du tid til å reflektere over det. Manageren ga meg beskjed om at han vraket meg dagen før kampen mot Manchester United. Da blir det til at du fokuserer på laget og sørger for at alle er klare for kampen, forklarer Mignolet til Liverpool Echo.

- Jeg hadde en samtale med manageren noen dager etter den kampen. Vi fikk oppklart en del ting, og jeg synes det var en positiv samtale. Jeg vil ikke røpe hva som ble sagt, men begge parter fikk sagt sin ærlige mening. Det er alltid positivt.

- Det negative for meg var at jeg var ute av laget, men du forsøker å være positiv, og det var også hva jeg gjorde.

- Som manageren har sagt kan du av og til reflektere over visse ting når du er ute av laget, for i de travle periodene som vi har hatt får du kanskje ikke sjansen til å tenke over ting når du spiller hele tiden. Det er nettopp det jeg har gjort denne perioden sammen med målvaktstrener John Achterberg og manageren, og jeg har lært mye.

- Jeg kommer ikke til å si hva manageren har sagt at jeg må bli bedre til. Det holder vi innen husets fire vegger.

- Jeg vet jeg må jobbe videre, og for en 26 år gammel keeper kan du fortsatt forbedre deg på alt. Jeg vil jobbe hardt hver eneste dag, og vil se frem til neste kamp.

Da han kom inn mot Burnley ble Mignolet hånet av hjemmepublikum hver gang han foretok seg noe med ballen.

- Jeg hørte ikke tilropene. Da jeg spilte i andredivisjon i Belgia spilte jeg av og til foran bare 500 tilskuere. Det er mye vanskeligere enn når du spiller på en stadion der lydnivået er på topp, for det er vanskeligere å beholde fokus bare på deg selv på en mindre arena.

- Du trenger ikke å motivere deg foran kamper her i England. Derfor er det enklere å forberede seg til kampene her. Du må bare fokusere på jobben din, som er å redde de avslutningene som kommer, og forsøke å gjøre det laget ønsker at du skal gjøre.

- Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise. Det eneste jeg må gjøre er å jobbe hardt i hver kamp og gjøre mitt beste. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å vise hva jeg er kapabel til ute på banen.

- Du må håndtere det som kommer i kampen. Jeg spilte i 75 minutter og holdt buret rent mot Burnley, og vi tok de tre poengene. Nå ser vi fremover, og forhåpentligvis kan vi bygge videre på seieren over Burnley med en ny seier over Swansea.