Mirror: Gerrard har fått kontraktstilbud

Tabloidavisen Mirror hevder at Steven Gerrard nå har mottatt et konkret kontraktsforslag fra Liverpool FC. Avisen påstår at det dreier seg om en ettårskontrakt med en liten lønnsreduksjon.

Mirror hevder imidlertid at 34-åringen ønsker en toårskontrakt dersom lønnen hans reduseres. Kilder som Mirror påstår at står spilleren nær antyder at Gerrard ikke har det travelt med å signere den nye avtalen. Gerrard har hele tiden sagt at han vil vente og se an situasjonen utover i sesongen før han binder seg til en ny avtale. Men både spilleren selv og manager Brendan Rodgers ser for seg at han fortsetter i Liverpool i et par år til.

Gerrard er Liverpools best lønnede spiller, og Mirror hevder at lønnen i det nye kontraktsforslaget bare er justert marginalt ned. Avisen tror imidlertid at spillerens agent vil presse på for en lengre avtale, antageligvis en toårskontrakt, dersom lønnen skal ned.

Forhandlingene mellom partene vil fortsette, og Mirror skriver at både Gerrard og Liverpool FC er komfortable med situasjonen. En kilde sier til avisen at Gerrard ikke har noen planer om å spille i utlandet, og at det er noe han bare vil vurdere dersom han ikke kommer til enighet med Liverpool før sesongen er over.

Gerrard vil antagelig være tilbake i startoppstillingen mot Leicester i morgen kveld, etter at han ikke var i startoppstillingen mot Stoke i helgen.

- Klubben snakker med Stevens representanter, og det er absolutt ingen problemer såvidt meg bekjent, siteres Brendan Rodgers.

- Jeg har ingen oppdateringer å komme med angående kontraktsforhandlingene, men det er ingen problemer, forsikrer Liverpool-manageren.

- Steven er nå kommet til et punkt i karrieren der han ikke kommer til å spille hver eneste kamp, og ikke hvert eneste minutt i kampene han spiller. Det er så enkelt som det. Det er realiteten på dette nivået. Så tøft er det. Vi har en stor tropp her, og vi kan ikke bare stole på Steven i hver enkelt kamp. Men han er fortsatt en svært viktig spiller for oss.

- Han kom inn mot Stoke og gjorde en viktig jobb for oss med sin tilstedeværelse og rutine. Han vil alltid være en viktig brikke for oss.