Misfornøyd med gressmatta

Brendan Rodgers var veldig oppgitt over forfatningen til gressmatta på The Hawthorns etter 1-1 mot West Bromwich i går.

- Gressmatta var veldig dårlig egnet for moderne fotball, og i elendig forfatning når man tenker på alle pengene man bruker på gressmattene rundt omkring, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg har vært her flere ganger tidligere, og gressmatta har alltid vært utmerket. Det er mulig de har kuttet i budsjettene, bemerker Liverpool-manageren.

- Når det gjelder vårt eget spill så syntes jeg vi så solide ut. Frem til de scoret hadde vi klart oss fint. Vi hadde fullstendig kontroll på kampen, og følte oss aldri presset. Når vi gjør en feil, får selvsagt hjemmelaget blod på tann, og vi måtte forsvare oss mer mot slutten. Jeg er stolt over måten vi gjorde det på. Vi kan ikke forvente å score fire, fem eller seks mål hver uke.

- Vårt offensive spill har vært strålende denne sesongen, og selv på en veldig dårlig gressmatte fikk vi med oss ett poeng. Det vil si at vi har tatt fire av seks poeng mot West Bromwich. Vi fikk ingen i fjor, så vi vil se på dette poenget som ett poeng vunnet. Det tar oss ett poeng til bort fra rivalene våre, så jeg er ikke så veldig bekymret.

- Stakkars Kolo Toure var helt sønderknust etter kampen. Jeg sa til ham at noen ganger betaler du en høy pris for å prøve å spille fotball. Han skulle ikke fått den ballen i første omgang. Han hadde ikke nok tid på seg til å motta den, men vi får se dette som en del av vår læringskurve.

- Jeg har sagt til laget at vi befinner oss i den posisjonen vi gjør fordi vi i løpet av det siste halvannet året har vist mot og dristighet i vårt spill. En del av dette går ut på å bygge opp spillet bakfra. Det er første gang denne sesongen vi har blitt straffet for dette.

- Kolo er er erfaren fyr. Han vet det var en tabbe, og han var helt knust. Men ingen skylder på ham. Han slo en feilpasning som dessverre kostet oss to poeng. Under VM-turneringer snakker folk om at britiske spillere ikke er i stand til å spille fotball, og lurer på hvorfor. Våre spillere, spesielt forsvarerne, er modige. Jeg vil alltid be en spiller som har rom om å kontrollere ballen. Det er måten vi spiller på, og forhåpentligvis er det en underholdende måte å spille på. Noen ganger vil dette straffe seg for oss. Her handlet det ikke så mye om å spille seg ut bakfra, men heller om avgjørelsene som ble tatt.