Moreno ikke til Brasil

Liverpool-linkede Alberto Moreno kom ikke med i troppen til Spania til VM i Brasil. Pepe Reina klar for nok et sluttspill.

Alberto Moreno spilte i går for Spania mot Bolivia, da Vicente del Bosque finsiktet sine kandidater før man i dag offentliggjorde de 23 som reiser til VM-sluttspillet i Brasil. Venstrebacken til Sevilla, som er sterkt linket til en overgang til Liverpool, kom ikke med i den endelige troppen. Det gjorde som ventet Pepe Reina, som det spanske forbundet nevner med Napoli som klubb, men som var utlånt til italienerne sist sesong og fortsatt har kontrakt med LFC.

En merker seg at profiler som Victor Valdes, den unge backen Carvajal hos Real Madrid, Jesus Navas og Negredo hos Manchester City og Fernando Llorente hos Juventus var andre som ikke kom med i den sterke spanske troppen.

Keepere: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United).

Forsvar:César Azpilicueta (Chelsea), Gerard Piqué og Jordi Alba (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Raúl Albiol (Napoli), Juanfran (Atletico Madrid).

Midtbane:Sergio Busquets, Xavi Hernández Andrés Iniesta og Cesc Fábregas (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Manchester United), Santi Cazorla (Arsenal).

Angrep: Pedro (Barcelona), Diego Costa og David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea).