Mourinho på benken mot Liverpool

Jose Mourinho, assistent Rui Faria og midtbanespilleren Ramires hos Chelsea er alle anklaget etter siste kamp mot Sunderland, men bare spilleren risikerer straff før møtet på Anfield.

Ramires er blitt anklaget etter at et dommerpanel har vurdert hans slag mot Sebastian Larsson som voldelig opptreden, noe dommeren for dagen, Mike Dean, ikke så. Siden Ramires har fått rødt kort tidligere denne sesongen ventes brasilianeren å få en utestengelse på fire kamper, og mister dermed resten av ligasesongen for Chelsea inkludert søndagens møte med Liverpool på Anfield. Dette forutsatt at hans mulighet til å svare for seg, som må gjøres innen kl 19.00 torsdag 24.april, eventuelt ikke fører frem.

Faria har blitt anklaget både for upassende språkbruk mot fjerdedommer og for måten han nektet å forlate banen på etter å ha blitt bedt om det av dommeren.

Jose Mourinho er blitt anklaget for upassende opptreden, dette som følge av at han satte spørsmålstegn ved integriteten til lederen for dommerstanden, Mike Riley, og/eller kampens dommer Mike Dean på sin pressekonferanse etter Chelsea v Sunderland. Dette melder det engelske fotballforbundet på sine hjemmesider.

Fario og Mourinho har imidlertid frist til mandag 28 april med å svare for seg, og kan dermed sitte på benken til Chelsea under søndagens toppoppgjør i Liverpool.