Mourinho «truer» med svekket lag

Jose Mourinho hevder at han helst vil stille to ulike lag mot Liverpool og til returkampen mot Atletico, men at det er opp til ledelsen i klubben å avgjøre hva en skal prioritere.

- Hvis vi må spille med unggutter, da spiller vi med unggutter, sa Mourinho til pressen etter 0-0 borte mot Atletico Madrid i semifinalen i Champions League. Chelsea fikk spillere som Petr Cech og John Terry skadet, og spiller nå returen tre dager etter at de møter Liverpool til en viktig kamp i Premier League. Jose Mourinho antyder imidlertid at for ham er Champions League nå det viktigste, og han skylder dessuten på de som har bestemt at møtet på Anfield skal spilles på søndag.

- Dette er ikke en avgjørelse som bare jeg kan ta, det er en avgjørelse hvor jeg er nødt til å lytte til klubben. Faktum er at kampen spilles på søndag, som jeg mener legger problemet ikke i mine hender men i hendene til de som bestemte at kampen spille spilles på søndag og ikke lørdag eller fredag.

- Vi representerer engelsk fotball og er det eneste laget igjen i Europa. Spania har fire igjen og de har gitt dem alle muligheter til å få suksess. Jeg vet hva jeg ønsker å gjøre, jeg vil benytte de spillerne som ikke skal spille på onsdag.